Advert

BAŞKAN ÇAKMAKLI, İSTİFA ETMEK DE ONURLU BİR DAVRANIŞTIR

BAŞKAN ÇAKMAKLI,”İSTİFA ETMEK DE ONURLU BİR DAVRANIŞTIR, LÜTFEN İSTİFA EDİN”

1269 kez okundu.
BAŞKAN ÇAKMAKLI, İSTİFA ETMEK DE ONURLU BİR DAVRANIŞTIR
Advert


İYİ Parti Şanlıurfa il Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, “Organize suç örgüt lideri Sedat Peker'e kim çakarlı araç tahsis ettiyse, kim koruma tahsis ettiyse ,kim miting yapsın diye müsade ettiyse hesabını versin. Hesabını veremiyorsa istifa etmek de  onurlu bir eylemdir, lütfen istifa edin” dedi.
İYİ Parti Şanlıurfa il Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, suç örgütü lideri Sedat Peker’in açıklamalarını değerlendirdi. Başkan Çakmaklı, konuşmasında, “Sedat Peker’e kim miting düzenledi? Kim çakarlı araç tahsis etti? Biz unutmuyoruz. Türk halkı da unutmasın.Kim bakanlara verilen korumaları ona tahsis etti?” diye sordu.
SEDAT PEKER’E SAĞLANAN İMKANLAR, PARTİ GENEL BAŞKANLARINA DAHİ VERİLMEDİ
Yurt dışına çıkarken dahi koruma verildiğini aktaran Başkan Çakmaklı, “ Yurt dışına çıkarken bile koruma ile çıkıyormuş. Bunlar kankaydı.  Mitingler düzenlendi, reise kim karşı çıkarsa kan oluk oluk akar dedi. Meydanlarda binlerce kişilere hitap etti. O zaman kimse ses çıkartmadı. Bugün Sayın Cumhurbaşkanımızı dinledim. Diyor ki, “bizim iftiralarla uğraşacak vaktimiz yok. Ya Sayın Cumhurbaşkanımız makamınıza saygı duyuyoruz ama artık milletin aklı ile alay etmeyin. Siz Sedat Peker’e sağladığınız imkanları, sayın genel başkanımız bir partinin genel başkanı olmasına rağmen gittiği illerde çöp arabaları ile yolu kesildi. Biz bunları unutmuyoruz. Çöp bidonlarının üzerine çıkarak konuşma yaptı sayın genel başkanımız. Ama o dönemde Sedat Peker’e koruma tahsis edilmiş, billboardlarda dahi reklamları yapıldı” şeklinde konuştu. 
HALK BİR ÜLKENİN BAKANINA DEĞİL, SUÇ LİDERİNE İNANIYOR
Yapılan bir ankette Türkiye’nin yüzde 91 inin suç örgütü liderine i̇nandığını söyleyen Başkan Çakmaklı şöyle konuştu:
“Kamuoyunda bir anket yapıldı. Sedat Peker’e mi inanıyorsunuz yoksa muhatabı olana, Ağar’a mı, Süleyman Soylu’ya mı inanıyorsunuz? Düşünün sadece yüzde 9’u bir ülkenin İçişleri Bakanı'na inanıyor, yüzde 91 i bir suç örgütü liderine inandığını söylüyor. Bu bir ülke için üzücü bir durum. Ben Süleyman Soylu’nun, Binali Yıldırım’ın veya sözü geçen kim olursa olsun artık o devletin makamını kirletmesinler, onurlu bir şekilde istifa etsinler. İstifaya davet ediyorum.”

BAŞKAN ÇAKMAKLI İSTİFA ETMEK DE ONURLU BİR DAVRANIŞTIR 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN