Advert

AMATÖR KULÜPLERE PRANGA VURULDU

Koronavirüs salgını nedeni ile uzun bir süre maçlara ve antrenmanlara çıkamayan amatör kulüpler, bu süreçten olumsuz etkilenmeye devam ediyor. Geçen yıl dünya genelinde ve ülkemizde koronavirüs vakalarının görülmesinin ardından birçok spor dalında olduğu gibi futbol müsabakalarıda ertelendi veya iptal edildi.

758 kez okundu.
AMATÖR KULÜPLERE PRANGA VURULDU
Advert

 

Pandemi döneminin etkileri sürmeye devam ederken, ülkemiz futbolu için çok önemli olan amatör futbol müsabakalarının ne zaman başlayacağı belirsizliği devam etmektedir. Gençlerin ağırlıklı olarak futbol ile ilgilendiği bir ülkede bu belirsizliğin bu kadar uzun sürmesi olumsuz sonuçlara neden olmaktadır. Hastalık nedeniyle evlere kapanmak zorunda kalan gençler,  spor gelişimlerini sürdürme konusundaki endişelerini birçok platformda dile getirmeye devam ediyor.

 

Dünya genelinde alınan tedbirler ve aşılama çalışmaları etkisini göstermeye devam etmekte ve spor müsabakalarının tekrar oynanmasına  olanak sağlamaktadır. Mevcut durumda gerekli önlemler alınarak amatör sporların tüm branşlarda kademeli olarak başlatılması büyük önem taşımaktadır. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonu yetkillilerinin bu konuda  alacağı yeni kararlar merakla beklenmektedir.

 

Sporseverler olarak hem sahada olmayı hemde tribünlerde  futbol, basketbol, tenis ve diğer spor müsabakalarını yerinde izlemeyi çok özledik.

AMATÖR KULÜPLERE PRANGA VURULDU 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN