Advert

Dünyayı aşı iyileştirir

Yaklaşık 2 yıldır bela gibi aramıza giren korona virüs illetinden dolayı ölüm sayıları fazlalaştı, esnaflar perişan duruma geldi, günü birlik çalışan işçiler çalışamaz duruma geldi. Bazı kesimler önlem alırken bazı kesimler ise hiçbir şekilde önlem almıyor, tam aksine virüsün olmadığına inanıyor. Hâlbuki bu virüs genç, yaşlıya bakmıyor düşüreni alıp götürüyor.

1487 kez okundu.
Dünyayı aşı iyileştirir
Advert


İnsanlarımız aşının gelmesini beklerken, Devletimiz aşıyı getirmesine rağmen çoğu insanlarımız aşı vurmaktan yana olmuyor. Aşı gelmeden önce insanlar aşı gelsin de para ile vurmaya razıyız demelerine rağmen, aşı yapanların oran düşük durumda. Devletimiz şimdi 2 çeşit aşıyı bedava yapmasına rağmen aşılanma tablosu hiç iç açıcı değil.

Devletimiz, aşı olmayıp sigortalı çalışan insanları işten çıkarıp ve engelli yaşlı maaşı alan insanlarımızın da işten çıkartıp maaşlarını kesmesi lazımdır. Çünkü bu aşı olmayan kesim toplumu sürekli tehlikeye atıyor. Dikkat ederseniz aşı olup koronaya yakalanan kısma bakın, birde aşı olmayıp koronaya yakalanan kısma bakın hangisi daha ağır duruma geliyor.

Toplu taşıma araçlarında vatandaşlarımızın bazıları maske takıyor, bazıları ise maske takmayarak takanların hakkına geçiyor. Maske takanlar takmayanlara tepki gösterdiği zaman, karşılıklı atışmalar ortaya çıkıyor. Bu tartışmaların çıkmaması için Belediye Zabıtaların toplu taşıma araçlarının hepsini kontrol etmeleri gerekir. Çünkü bu hastalığın şakası yok nice insanları alıp götürdü. İşletmecilerin hepsi yanında çalışanların aşı yapmasını zorunlu kılması lazım. Örnek olarak; Fırın, Lokanta, Pastane vs…

Herkese ömür boylu sağlıklı bir yaşam dilerim…

‘’AŞI OLMAK KİŞİNİN HEM KENDİNE HEMDE TOPLUMA KARŞI SORUMLULUĞUDUR’’
 

Dünyayı aşı iyileştirir 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN