Advert

Eyyübiye Wushu Takımı Kayseri'ye İddialı Gidiyor

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi Wushu Kung-Fu takımı, Kayseri'de yapılacak müsabakalarda Urfa'ya temsil edecek.

744 kez okundu.
Eyyübiye Wushu Takımı Kayseri'ye İddialı Gidiyor
Advert

Şnalıurfa Eyyübiye İlçe Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesindeki spor birimi tarafından açılan kurslar vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. Salon sporlarına verdiği önemi her platformda dile getiren ve desteğini esirgemeyen Eyyübiye Belediye Başkanı  Mehmet Ekinci'yi, Eyyübiye Belediyesi bünyesinde yarışmalara katılan sporcuları mutlu ediyor. Eyyübiye Belediyesi Spor Birimi tarafından açılan kurslara katılıp yarışmalarda başarılar elde eden sporcular, salon sporlarına verilen önemin boşa gitmediğini gösteriyor. Eyyübiye Belediyesi tarafından bir yıl önce kurulan Wushu Kung-Fu takımı kısa sürede önemli başarılara imza atmaya başladı. Müsabakalara GAP Arena Stadyumu Antrenman Salonu'nda hazırlanan 10 ve 35 yaş arasındaki 500 kişilik sporcu grubu Eyyübiye'ye ve  Şanlıurfa'ya başarılar kazandırmaya devam ediyor. Milli Takım'a seçilen 10 başarılı sporcu da 2016 yılında  Türkiye'yi uluslararası turnuvalarda temsil edecek.

 

HER GEÇEN GÜN İLGİ ARTIYOR

Eyyübiye'de  Uzakdoğu sporlarına ilgi her geçen gün artıyor. 2 yıl önce kurulan Eyuyübiye Belediyesi Wushu Kung-Fu takımı, disiplinli çalışmasının karşılığını madalyalar kazanarak alıyor. İlçedeki 10 ve 35 yaş arası sporculardan oluşan takım, Milli Takım Antrenörü Özcan Güngör eşliğinde müsabakalara en iyi şekilde hazırlanıyor. Haftanın 7 günü yapılan antrenmanlarda Wushu Kung-Fu tekniğini öğrenen 500 genç sporcu, fiziksel olarak da gelişerek geleceğe emin adımlarla yürüyor.

Eyyübiye Belediyesi formasıyla müsabakalara katılan Milli Takım Sporcusu Harun Koyuncu, kendilerine verdiği destekten dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı  Mehmet Ekinci'ye teşekkür etti. Koyuncu, "21 yaşındayım, 3 yıldır Wushu sporunu yapıyorum. Wushu sporuyla birlikte hayatımda çok güzel değişikler oldu. Burada açılan Wushu sporu gençlere yönelik olduğu için böylelikle gençlerden madde kullanımdan uzak kalmış oluyor. Bu projede Gençlik Spor ve Eyyübiye Belediyesi'nin katkısı çok oldu bu nedenle Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinciye ve Gençlik Spor İl Müdürü Murat Önen' teşekkür ederim. Biz sporculara verilen destek ne kadar çok olursa başarılarda gelmeye devam edecektir. Ben 2 yıl  Türkiye şampiyonu ve 2 yıl Avrupa Şampiyonasında 2'inci oldum. Bayrağımızı da en şerefli şekilde dalgalandırmaya devam edeceğim.  Kayseri'de yapılacak karşılaşmada da en iyi şekilde inşallah memleketimi ve Eyyübiye Belediyemizi temsil edeceğim" dedi

Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN