Advert

BAŞKAN EKİNCİ, AİLELERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, kısa bir süre önce yapımı tamamlanan ve gençlerine hizmetine sunulduğu Vali İzzettin Küçük Gençlik ve Kültür Merkezi’ni ziyaret ederek, burada yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Gençliğin sokak aralarında kaybolmaması adına ailelere çağrıda bulunan Başkan Ekinci, Topdağı ve diğer Mahalledeki ailelere, çocuklarını bu ve buna benzer diğer gençlik merkezlerine göndermelerini istedi.

1026 kez okundu.
BAŞKAN EKİNCİ, AİLELERE ÇAĞRIDA BULUNDU
Advert

Her Mahalleye bir gençlik merkezi sözünü her platformda dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Vali İzzettin Küçük Gençlik ve Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu. Yaptığı incemeler esnasında burada bulunan görevlilerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunan Başkan Ekinci, birim amirleri ile de mini bir toplantı yaparak, Direkli Mahallesi’nde bir gençlik merkezinin yapılabilmesi için talimatlar verdi. İlerleyen günlerde Direkli mahallesinde yer tespiti yapılacak bu mahalleye de bire gençlik merkezi kazandırma planları yapılıyor.

Sportif faaliyetler, Sanatsal çalışmalar, Kur’an-ı Kerim Kursu, YGS, LYS ve TEOG gibi önemli sınavlara hazırlanma konusunda kaliteli bir gençlik merkezi olduğunu söyleyen Başkan Ekinci, şu ifadeleri kullandı;

“Kısa bir süre önce Topdağı Mahallesi’nde açmış olduğumuz Vali İzzettin Küçük Kültür Merkezimizdeyiz. Bu kültür merkezimizde okulların tatil olmasıyla beraber öğrencilerimize yönelik kurslarımız başlamıştır. Kurslar; sportif faaliyetler, sanatsal, gerek TEOG’a hazırlık, gerek YGS’ye hazırlık kursları ve bunun yanında Kur’an kurslarının da verilebildiği bir merkez. Buradan Topdağı ve çevre mahallesi sakinlerine seslenmek istiyoruz. Çocuklarımızı bu yaz döneminde kaliteli vakit geçirmek anlamında getirip teslim edebileceğiniz güvenli bir kültür merkezi var. Bu kültür merkezine gelmekle beraber, hem eksik oldukları konularla ilgili takviyeler yapılacak, hem daha kaliteli bir vakit geçirmiş olacaklar, hem de yeni eğitim öğretim yılına çok daha iyi hazırlamış olacaklar. Bu kültür merkezleri neticede halkımızın hizmetine sunulmuştur. Bundan sonraki süreçte de inşallah, daha önceki gençlik merkezlerimizde yapılan faaliyetler gibi kaliteli faaliyetler yapılarak, gençlerimizin sokak aralarından kurtarılmaları konusunda boş zamanlarını değerlendirmeleri çok daha aktif bir hal alacaktır.”

BAŞKAN EKİNCİ AİLELERE ÇAĞRIDA BULUNDU 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN