Advert
SARI YEŞİLLİLER 3 PUANI ALAN TARAF OLDU
MEHMET KARAKEÇİLİ

SARI YEŞİLLİLER 3 PUANI ALAN TARAF OLDU

Bu içerik 875 kez okundu.

Şanlıurfaspor kendi sahasında ve seyircisinin önünde Bugsaşspor’u konuk etti.Hava çok güzeldi.Müsabakayı izlemeye yaklaşık 8 - 10 bine yakın taraftar gelmişti.

Protokol tribününde yine hiç kimseyi göremedim.Müsabakanın 35.dakikasında Haliliye İlçe Belediye Başkanımız sayın Fevzi Demirkol'un geldiğini gördüm.İkinci yarının 55.dakikasında Haliliye İlçe Belediye Başkanımız sayın Fevzi Demirkol maçtan ayrılmış oldu. Belki onun da kendisine göre programları vardır yine de kendisine teşekkür ederiz. Şanlıurfaspor'un yalnız olmadığını göstermiş olduğu için.

Maçın analizine gelince Şanlıurfaspor ilk yarının ilk dakikalarında iyi oynadı.Rakibe karşı ezilmeden futbol oynuyordu.Hücumda çok iyiydiler ve bunun mükafatını’da Hüseyin Kalanın atmış olduğu gol ile 1-0 öne geçmiş oldular.Bu golden sonra daha rahat oynamaya başladılar.Ne yazık ki rakip oyuncudan Başakşehir'den transfer edilen İskender Alın karambol’da atmış olduğu gol ile durumu 1-1 yapmış oldu.Bu golden sonra başka gol çıkmayınca ilk yarı böyle bitmiş oldu. Yalnız ilk yarı orta hakem çok kötü bir maç yönetmiş oldu.Maçın 25.dakikasında rakip takımdan Ömer Bozan Şanlıurfaspor’lu futbolcuya kafa atarak kırmızı kartla oyundan İhraç edilmesi gerekirken maçın orta hakemi Emre Kargın bu pozisyonu sarı kartla geçirmiş oldu. Bana göre topsuz hareketler kasıtlı olduğu için kırmızı kart da İhraç edilmesi gerekir.

İkinci yarı başlar başlamaz ilk yarıdaki hakem gitmiş başka bir hakem gelmiş gibi gördüm. Şanlıurfaspor'da ilk yarıya nazaran daha iyi oynuyordu. Müsabakanın 50.dakikasından yaklaşık 30 metre uzaklıktan Okan topa çok güzel vurarak takımını 2-1 öne geçirmiş oldu. Bu dakikalardan sonra Şanlıurfaspor daha çok gol pozisyonuna girmiş oldu ama ne yazık ki lavabali futbol oynamaya başladılar.Eğer kaçırılan pozisyonları değerlendirilmiş olsalardı belki maç sonucu 4-1 bitmiş olurdu.Müsabakanın 68 dakikasında maçın orta hakemi rakip takımdan 13 nolu Harun Aydın 2. Sarı karttan dolayı oyundan kırmızı kartla ihraç etti.Bana göre bu da yanlış bir karar idi.Bu dakikadan sonra gol çıkmayınca Şanlıurfaspor 3 puanı kazanmış oldu.Şanlıurfasporu tebrik eder,kendilerine bu haftaki maçtan başarılar dilerim…

 

 

SARI YEŞİLLİLER 3 PUANI ALAN TARAF OLDU 63urfahaber.com mehmetkarakeçili

 
 
 

 
DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN