Advert
YENİ YÖNETİM ŞANLIURFASPOR’U CANLANDIRDI
MEHMET KARAKEÇİLİ

YENİ YÖNETİM ŞANLIURFASPOR’U CANLANDIRDI

Bu içerik 955 kez okundu.

Tff 2.ligin 12.haftasında Şanlıurfaspor kendi sahasında Konya Anadolu Selçukspor’u konuk etti.Müsabakayı izlemeye yaklaşık 3 bine yakın taraftar kitlesi gelmişti.Konya takımı 15.sırada 9 puanı bulunuyordu.Şanlıurfaspor ise 4.sırada 21 puana sahipti.Şanlıurfaspor için çok önemli bir müsabakaydı.

Müsabaka rakip takımın vuruşu ile başladı.Henüz 2.dakika’da rakip takım korner kullanıp 1-0 öne geçti.Bu dakikalardan sonra Şanlıurfaspor ataklarını arttırarak gol yollarını arıyorlardı.İlk yarının bitimine yakın Şanlıurfaspor penaltı kazandı.Can Erdem topun başına geçip durumu 1-1 yapan golü kaydetti.Müsabaka ilk yarı 1-1 sonuçlandı.

İkinci yarı başlar başlamaz Can Erdemin yerine Mehmet Albayrak oyuna girdi.Albayrak’ın oyuna girmesiyle Şanlıurfaspor daha baskılı oynamaya başladı. 48. dakikada Ahmet Önay’ın kendi kalesine gol atmasıyla Şanlıurfaspor 2-1 öne geçti.Şanlıurfaspor bu golden sonra yine ataklarını devam ettiriyordu.Bu esnada Konya Anadolu Selçukspor’da atak yapıyordu.Ama oyun hakimiyeti Şanlıurfaspordaydı.

Şanlıurfaspor teknik direktörü Kemal KILIÇ bana göre sanki tribünlere oynuyor.Sürekli hakemle oynuyor.Rakip takım teknik direktörü ile dilleşiyor.Bana göre yapılan bu hareketlerin hepsi yanlıştır.Kenar yönetimi her zaman sakin olmalıdır.Kendisi hakem ve rakiple diyaloğa girdiği zaman kendi sporcularına gaz vermiş oluyor.Herhangi bir sporcusu kırmızı kart yese ne olur ? Zararı kendisi çekmiş olur.Hoca hocalık görevine baksın.Oyun içerisinde aksama yapan futbolcuları görsün.Hakemle çok konuşan futbolcuları uyarsın.Yorulan sporcuları tespit edip oyundan alsın.

Oyuncu değişiklerinde bana göre yanlış oyuncular değişiyor.Halil İbrahimin yerine Fevzi Özkan’ı değiştirmiş olsaydı daha iyi olurdu.Çünkü Fevzi Özkan 1986 doğumlu, Halil İbrahim Tuna 1993 doğumlu.Bu futbolcu forvette takıma katkı sağlayan bir sporcudur.Benhur gibi bir oyuncuyu ben olsam eğer yedekte oturuyorsa 60.dakikada oyuna almış olurdum.Ama ne yazık ki Kemal Hoca bu sporcuyu 85.dakikada oyuna aldı.Yada Onur Demir’i 60 dakikadan sonra oyundan alırdım.Çünkü rakibe çok sert giriyordu.Aynı zamanda Hakemle çok konuştu.Neredeyse kırmızı kart ile oyundan ihraç edilecekti.

Hocanın bunları görmesi gerekir.Hakemle, rakiple ve rakip hoca ile diyaloğa girmemek gerekiyor.Şanlıurfapor’lu futbolcuları tebrik ederim.Çünkü 1-0 mağlup iken maçı 2-1 kazandılar.Buda bana göre azimdir, başarıdır.Altın değerinde 3 puan kazanıp puanını 24’e çıkardılar.

DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN