Advert
Amatör kulüpler maddi sıkıntılar içerisinde
MEHMET KARAKEÇİLİ

Amatör kulüpler maddi sıkıntılar içerisinde

Bu içerik 731 kez okundu.

Amatör spor kulüplerine destek verelim. Şanlıurfa'da 80'e yakın amatör spor kulübü bulunmaktadır. Bu insanlar nasıl gençlere sahip çıkıyorlar hiç kimse bilmiyor. 80 takım nerede antrenman yapıyor. Sadece Urfa’da 6 tane futbol sahamız var. Bunlar nasıl antrenman yapacaklar. İki tanesi yenice spor tesislerinde, bir tanesi Gençlik Spor İl Müdürlüğünün kapalı spor salonunun önünde, 2 tanesi de belediyenin yapmış olduğu spor dünyasının yanında ve bir tanesi de Karaköprü Faruk Çelik Spor tesislerinde bulunuyor.Sizlere soruyorum. Bu amatör takımlar nasıl maç yapıyor nasıl hazırlanıyorlar. Nasıl antrenman yapabiliyorlar. Hiç kimse bu kulüplerin dertlerine derman olamıyor. Şanlıurfa'da tesis yetersizliği bulunmaktadır. Bu takımların ayakta durabilmeleri için maddi imkanlara ihtiyaçları vardır. Bu ihtiyaçları gidermek için, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediye Başkanlarının bu takımlara destek vermeleri gerekir.

Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kuş geçen yıl ve bu yıl Eyyübiye’de ikamet eden takımlara iki defa destek verdi. Desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Amatör takımlar adına Haliliye ilçe Belediye Başkanı Sayın Mehmet Canpolat beyefendi Haliliye'de ikamet eden 18 takıma destek için bizlere söz vermişti ama herhangi bir maddi destek vermediler.

Yapılacak yardımların hangi şartlar altında olması gerektiğini zamanında aktardık. Her takımdan gelir gider tablosu talep edilir ve bu şekilde yardım yapılabilir. Bu gençler bizim çocuklarımızdır. Bu gençlere herkes sahip çıkmalıdır. Bu da belediyelerin görevleridir herkes elini taşın altına koymalıdır.

Gerekli şartların iyi bir seviyeye gelmesi için, Belediyelerimizin mutlaka  gençlerimize ve amatör spor kulüplerine el uzatması gerekmektedir. Bu gençlerin ayakkabısından, eşofman ve forma takımlarına kadar maddi bir ihtiyaç söz konusudur. Mevcut durumda amatör spor kulüplerinin ve gençlerin maddi anlamda sorun yaşaması spor gelişimine olumsuz etki vermektedir.

DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN