Advert
SAYIN VALİMİZİN AYAĞI UĞURLU GELDİ
MEHMET KARAKEÇİLİ

SAYIN VALİMİZİN AYAĞI UĞURLU GELDİ

Bu içerik 4104 kez okundu.

Şanlıurfa Gap Arena'da oynanan karşılaşmada üst sıraları zorlayan Şanlıurfaspor ve alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Boluspor karşılaştı.

 

Müsabakayı izlemeye yaklaşık 3 bine yakın taraftar kitlesi gelmişti.Protokol tribünü  tıklım tıklım doluydu.Müsabakayı izlemeye sayın valimiz ve sayın bakanımızda gelmişti.Bana göre Şanlıurfasporun 3 puan almasının sebebi sayın valimizin ayağının uğurlu gelmesidir.Sayın valimiz,devre arasında sahaya inerek bütün tribüne sevgi selamında bulundu.

 

Müsabakanın analizine gelince; Müsabaka Şanlıurfasporun vuruşu ile başladı.Şanlıurfaspor müsabakaya kötü başladı.Alanyaspor maçındaki oynanan futbol ile Boluspor karşısında oynanan futbol arasında dünyalar kadar fark vardı.Orta saha yine kopuk oynuyordu.Forvette çoğalmalar yoktu.Sanki deplasmanda oynar gibi futbol oynuyorduk.Oynadıkları futbolda bir anlam veremedim.

 

34.dakikada forvet oyuncumuz bariz 2 tane gol kaçırdı.Her hafta yazımda belirtiyorum.Şanlıurfaspor forvetsiz oynuyor.İnşallah bu sorunun devre arasında çözüleceğini ümit ediyorum.Yoksa böyle şampiyonluğa gidilmez.Gol sorunumuz üst düzeyde.

 

Şanlıurfaspora gelecek hafta oynanacak olan Kayserispor müsabakasında başarılar dilerim…

 

MEHMET KARAKEÇİLİ / 63URFAHABER.COM

 

 

DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN