Advert
HÜSEYİN ''DAĞ''LARI ERİTTİ
MEHMET KARAKEÇİLİ

HÜSEYİN ''DAĞ''LARI ERİTTİ

Bu içerik 991 kez okundu.

PTT 1. Lig'in 5. haftasında Şanlıurfaspor, sahasında Giresunspor'u 1-0 yenerek kötü gidişe "dur" dedi.Şanlıurfa Gap Arena'da oynanan maçta ev sahibi Şanlıurfaspor'a galibiyeti getiren golü 7. dakikada Edinho attı.Bu sonuçla 2015-2016 sezonunun ilk galibiyetini alan Şanlıurfaspor puanını 5'e çıkarırken Giresunspor, 7 puanda kaldı.

 

Müsabakaya ilgi baya azdı.Şanlıurfasporun kötü gidişatı nedeniyle ilginin az olması normaldir.Şanlıurfasporun için çok önemli bir müsabakaydı.Çünkü alt sıralardan kurtulmamız lazımdı.Hocanın değişmesi ile herkes yeni sistemi merak ediyordu.

 

Müsabaka Şanlıurfasporun vuruşu ile başlandı.Edinho'nun ilk 11 de oynaması çok iyi başlangıç olmuştu.Müsabakaya her iki takımda hızlı başladı.İlk dakikalarda topu iyi değerlendiren taraf Giresunspor oldu.7.dakikada kazanmış olduğumuz köşe vuruşunu Youssef penaltı noktasına açarak Edinho ile buluşturdu.Topa iyi yükselen Edinho güzel bir kafa vuruşu ile Şanlıurfasporu 1-0 öne geçirmeyi başardı.Bu golden sonra başka gol çıkmayınca ilk yarı böyle sonuçlandı.

 

Ama Giresunspor bizden daha iyi pas yapan,koşan ve sürekli alan daraltan taraf oldu.Tek eksikleri Forvet'ti.Bizde şansızlık vardı.Ama koşan ve alan daraltan Şanlıurfaspor göremedik ne yazık ki.

 

İkinci yarıya Gİresunspor çok iyi başladı.Sürekli top yapan ve alan daraltan bir takım vardı sahada.İkinci yarı Şanlıurfaspor oyuna tutuk başladı.Hüseyin Hoca oyuncu değiştirmede biraz geç kaldı bana göre.Youssefin son dakikalarda kaçırmış olduğu pozisyon saç baş yoldurttu.

 

Müsabakadan başka gol çıkmayınca maç 1-0 bitti.Şanlıurfaspor kaç haftadır alamadığı 3 puanı Giresunspor karşısında aldı.Gelecek hafta oynanacak olan müsabakada Şanlıurfaspora başarılar dilerim...

 

 

Hüseyin DAĞ'ın gelişi takıma ayrı bir hava katmıştı.Bana göre 3 puanı hak eden Hüseyin Hoca oldu.Hüseyin Hoca'yı tebrik eder inşllah gelecek haftalarda oynanacak olan müsabakalarda başarılar dilerim...

DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN