Advert
                                                                  İSOT FESTİVALİ
Yakup ASLAN

İSOT FESTİVALİ

Bu içerik 3397 kez okundu.

 

Şanlıurfa  Büyükşehir  Belediyesi’nce bu yıl ilki  düzenlenen  isot  festivali  vatandaşların yoğun ilgisi ile birlikte başladı.

      

        Bu yıl ilk defa düzenlenen isot festivali,  Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Jandarma komutanı Nuri Öztürk, Emniyet müdürü Veysel Tipioğlu, şehrin önde  gelen bürokratları ve  vatandaşların katılımıyla başlayın kortej yürüyüşü, Balıklıgöl’de sona erdi. Güzergah boyunca vatandaşlara isot dağıtımı yapıldı. Yürüyüşe katılan halk oyunları ekibinin performansı büyük beğeni topladı.    

         Festivalin dikkat çeken noktalarından biride  yapılan reklam kampanyasıydı. Yerel ve Ulusal basında yapılan reklam çalışmaları amacına ulaşmış görünüyor. Şanlıurfa’nın önde gelen sanatçıları ile birlikte sosyal medya fenomenleri ve uzmanlarının festivale katılımı ilimizin reklamı açısından önemli bir çalışmadır. Festivalin ilk gecesinde sahneye çıkan  sanatçılar  Urfalılara unutulmaz bir gece yaşattı.  Gecenin sürprizi yıllarca Urfa’nın tanıtımına en büyük katkıyı sağlayan  İbrahim Tatlıses’in canlı telefon bağlantısı ile hemşehrilerine hitap etmeseydi. Değerli sanatçımızı bir daha ki festivalde aramızda görmeyi temenni ediyoruz.  Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan bir başka hemşehrimiz Ferhat Göçer için ayrı bir parantez açmak istiyorum.  Kendisini saatlerce bekleyen sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan ünlü sanatçı, seslendirdiği parçalarla geceye adeta damga vurdu. Bu festival isot’un  hayatımızda ne kadar önemli bir değer olduğunun kanıtıdır.

     

       Böyle güzel bir festivali biz Urfalılara kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız  Sayın  Nihat Çiftçi ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederiz. İlimizin tanıtımına katkı sağlayan bu tür organizasyonların sayısının artması dileğiyle... 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN