Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Görgün, TUSAŞ Genel Kurul Toplantısı’na katıldı

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın iştiraklerinden Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nin (TUSAŞ) Genel Kurul Toplantısı’na katılım sağladı.

GÜNCEL - 27-05-2025 15:17

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın iştiraklerinden Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nin (TUSAŞ) Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.

 

Genel Kurul kapsamında yapılan değerlendirmelerde, savunma sanayiinin sürdürülebilirliği için TUSAŞ'ın projelerine dair gelecek vizyonu ele alındı.

Başkanlığın açıklamasında "Yerli üretim gücümüzle enerjimizi geleceğe taşıyor, Milli Teknoloji Hamlesi’ni kararlılıkla sürdürüyoruz. TUSAŞ Genel Kurulu firmamız ve sektörümüz için hayırlı olsun" denildi.

Hibya Haber Ajansı
Günün Diğer Haberleri