ABD'nin Florida eyaletinin Orlanda şehrinde bir silahlı saldırı yaşandı. Şerif'in ofisinden yapılan açıklamada ölü ve yaralılar olduğu belirtildi.
SALDIRGAN YAKALANDI
ABD'nin Florida eyaletine bağlı Orlando kentinde silahlı saldırı yaşandı. Olay yerine sevk edilen polis, durumu kontrol altına aldı. Saldırı gerçekleştirdiği olayda can kaybı olduğu ifade edilirken, ölü ve yaralı sayısına ilişkin bir açıklama yapılmadı. Saldırganın yakalandığı ifade edildi.
"ŞU ANDA TRAJİK OLAYI İNCELİYORUZ"
Orlando Polis Departmanı (OSCO) tarafından yapılan açıklamada, endüstriyel bir alanda silahlı saldırı gerçekleştiği belirtilirken, ölü ve yaralıların bulunduğu ifade edildi.
Polis, olayın boyutuyla ilgili detaylı bilgilerin kısa süre içinde açıklanacağını duyurdu. OSCO'nun resmi Twitter hesabından, "Şu anda bu trajik olayı inceliyoruz ve kısa süre içinde kesin bilgilere ulaşacağız" dendi.
12 HAZİRAN'DAKİ SALDIRIDA 49 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ
Orlando'da detayları tam olarak açıklanmayan silahlı saldırı, geçen sene 12 Haziran'da Orlando'da bir eşcinsel barına düzenlenen ve 49 kişinin hayatını kaybettiği katliamın yıl dönümüne bir hafta kala gerçekleşti.