Başdeğirmen'den !9 Mayıs mesajı

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 107'nci yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

GÜNCEL - 18-05-2026 11:06

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 107'nci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında 19 Mayıs 1919’un, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak bağımsızlık mücadelesini başlattığı tarihi bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Başdeğirmen, bu tarihin milletin bağımsızlık iradesinin ve kararlılığının simgesi olduğunu ifade etti.

Gençliğin Cumhuriyetin en büyük gücü ve geleceğin teminatı olduğunu belirten Başdeğirmen, gençlerin bilim, sanat, spor ve teknoloji alanlarında kendilerini geliştirmesi gerektiğini kaydetti. Atatürk’ün gençliğe emanet ettiği Cumhuriyetin korunacağına inandığını dile getirdi.

Mesajında Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazileri rahmet ve minnetle anan Başdeğirmen, vatandaşların bayramını kutladı.

Günün Diğer Haberleri