Şanlıurfaspor maç saatini bekliyor

TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, deplasmanda karşılaşacağı Fethiyespor maçı hazırlıklarına Antalya'da yaptığı kamp ile tamamladıktan sonra karayolu ile Muğla’ya geçti.

şanlıurfaspor - 19-01-2019 08:48

Antalya kampının son gününde soğuk hava ve şiddetli rüzgar altında çalışmalarını tamamlayan Şanlıurfaspor, Teknik Direktör Ali Tandoğan idaresinde yapılan antrenmanda futbolcular pas ağırlıklı ve taktiksel çalışmalar yaptı.

 

1 saat 35 dakika süren antrenmanı Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim ve Futbol şube sorumlusu Mehmet Kolbudak'ta izledi. Son antrenmanını Antalya’da tamamlayan Şanlıurfaspor yarın Fethiyespor ile karşılaşacak.

Muğla’da son antrenman yapıldı

Sarı yeşilli ekip, kamp çalışmalarını sonlandırdıktan sonra otobüs ile maçın oynanacağı Muğla'ya geldi ve oyuncular son çalışmasını Muğla'da yaptıktan sonra yarın saat 13:30'da oynanacak maçı beklemeye başladı.

Başkan Yetim takımı yalnız bırakmadı

Şanlıurfaspor, 3 Ocak'tan bu yana kamp yaptığı Antalya'da çalışmalarını tamamladı. Sarı yeşilli ekibi Kulüp başkanı Emin Yetim ve Futbol şube sorumlusu Mehmet Kolbudak'ta yalnız bırakmadı.

Yarın oynanacak maçta Başkan Yetim ve Mehmet Kolbudak’ta takıma moral vermek adına yanlarında olacak.

Günün Diğer Haberleri