Pazar günü Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumunda rakibi BAK Spor Kulübü ile karşılaşacak olan temsilcimizde hazırlıklar başladı. Geçtiğimizde haftalarda üst üste puanlar kaybeden Şanlıurfaspor bu hafta maçı kazanarak yükselişe geçmek istiyor.
Ligde 36 puanda çakılı kalan temsilcimiz rakipleri ile olan puan farkı her geçen gün artıyor. Bu hafta deplasmanda Kırklarelispor ile berabere kalarak 2 puanı deplasmanda bıraktı. Ligde 12.sırada yer alan BAK Spor Kulübü ile çıkışa geçmek isteyen Şanlıurfaspor’da çalışmalar devam ediyor.
Teknik Direktör Ali Tandoğan nezaretinde çalışmalara başlayan temsilcimizde ara sezonda takımdan ayrılan oyuncuların eksikliği her geçen gün artıyor. Eksik mevkilere altyapıdan oyuncular dahil edilmesine rağmen takımda düşüş her geçen gün artıyor.
Temsilcimiz bu hafta maçı kazanarak kötü havayı uzaklaştırmak istiyor.