GÜNEŞ’TEN DIŞ İŞLERİ BAKANINA ZİYARET

Lefke Avrupa Üniversitesi Bölge Tanıtım Koordinatörü Mehmet Güneş, KKTC Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay’ı makamında ziyaret etti. Bakan Özersay, Mehmet Güneş’i Dış İşleri Bakanlık konutunda kabul etti. İletilen bilgilere göre görüşme çok samimi bir atmosferde gerçekleştiği bildirildi. Yapılan görüşmede Lefke Avrupa Üniversitesi’nin son 6 yıl içerisindeki büyük değişimi konuşuldu.

Şanlıurfa - 20-02-2020 10:18

 

Kudret Özersay, Laü Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen’in 6 yıl içerisinde üniversiteye büyük katkılar sağladığını, Yükselen’i uzun yıllar Laü’de Rektör olarak görmek istediğini vurguladı.

Mehmet Güneş, Dış İşleri Bakanı Kudret Özersay’ı Şanlıurfa’ya davet ettiği, Özersay’da davete en kısa zamanda icabet edeceğini ifade etti.

Günün Diğer Haberleri