Depremde enkaz altında kalan Gençlik Spor Kadın Futbol Takımı Kulüp Başkanı Mustafa Abak,hayatını kaybetti

Şanlıurfa Gençlik Spor Kadın Futbol Takımı Kulüp Başkanı ve teknik sorumlusu Mustafa Abak, Kahramanmaraş merkezli 7.7 depremde Şanlıurfa’da çöken binanın altından cansız olarak çıkarıldı.

YAŞAM - 08-02-2023 13:38

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7,5 şiddetinde meydana gelen büyük depremin etkileri Şanlıurfa’da şiddetli bir şekilde hissedildi. Şanlıurfa Gençlik Spor Kadın Futbol Takımı Kulüp Başkanı ve teknik sorumlusu Mustafa Abak, deprem gecesinde çöken binanın altında kaldı. Ekiplerin arama kurtarma çalışmaları sonunda Abak’ın cansız bedeni çıkarıldı.

 

 

Abak’ın ölüm haberi spor dünyasını yasa boğarken kadın futbol takımı hem başkansız hem teknik direktörsüz kaldı. Yaşanan olay Şanlıurfa’da herkesi derinden üzdü.

Günün Diğer Haberleri