Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sıkıntılı Dönemden Bayrama Girdik İnşallah Bir Diriliş Olur

Erdoğan, bayram namazı sonrası yaptığı açıklamada, "Bayram bir yenilenme bir diriliştir. Ümit ediyorum ki bizimde dirilişimiz olur. Birlik ve beraberlik olur." dedi.

3.Sayfa - 24-09-2015 08:32

Kurban Bayramı'nı İstanbul'da karşılayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanbayram namazı çıkışında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sıkıntılı bir dönemde bayrama giriyoruz. Ben bayramı bir diriliş olarak görülüyorum. İnşallah bu bizim dirilişimiz olur. Birlik ve beraberlik içinde yaşarız." dedi.

Erdoğan, "Kurban Bayramı'nın tebrik ediyorum. Hacılarımızın haclarının kabul olmasını diliyorum. Şehitlerimize rahmet diliyorum. Bu bayramın birilik ve beraberlik getirmesini umut ediyorum." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı, "Dayanışmanın sözde kalan bir süreç olmamasını arzu ediyorum. Bu bayrama sıkıntılı bir dönemde giriyoruz. Bayram sonrasıda 1 Kasım seçimleri olacak. İnşallah milletimiz iradesini sandığa yansıtır. Ülkemiz tekrar istikrara ve güvene kavuşur." şeklinde konuştu.

Ayrıntılar geliyor...

Günün Diğer Haberleri