Şanlıurfalılar Zahide Yetiş ve Hande Kazanova ile Buluştu

Şanlıurfalı kadınlar, Anneler Günü’nü iki ünlü isimle kutladı.

YEREL - 09-05-2016 09:00

Şanlıurfalı kadınlar,  Anneler Günü'nü iki ünlü isimle kutladı. Ekranların sevilen yüzleri  Zahide Yetiş ve  Hande Kazanova,  Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin etkinliğinde sevenleriyle buluştu.

 

Annelere adanmış en özel gün olan " Anneler Günü" nedeniyle düzenlenen etkinlikte, ünlü sunucu  Zahide Yetiş ve astroloji uzmanı  Hande Kazanova, "Biz Bize Sohbetler" etkinliğinde, sevenleriyle bol bol sohbet ettiler.

 

ÇOCUKLARINIZA GÜZEL DUALAR EDİN

 

Alışveriş merkezinin ortak kullanım alanında oluşturulan platformda Şanlıurfalı annelerle bir araya gelen  Zahide Yetiş ve  Hande Kazanova, samimi sohbetleri ve sempatik tavırlarıyla da büyük ilgi gördü.

 

Annelere önerilerde bulunan  Zahide Yetiş, çocukları kendilerini ne kadar üzerse üzsünler beddua etmemelerini, hep güzel dualarla onların her zaman yanlarında olmalarını istedi.

 

Platforma davet ettiği annelerle çocuk yetiştirmenin zorluklarına dair fikir alışverişinde bulunan İki ünlü isim daha sonra sevenlerine imza dağıttı. Ziyaretçilerin boyunlarına sarılıp öptükleri  Zahide Yetiş ve  Hande Kazanova, mütevazı tavırlarıyla da sevenlerinin gönlünde yer ettiler.

 

BURÇLARIN AŞK ROTASI

 

Katılımcıların burç özelliklerine dair sorularını yanıtlayan  Hande Kazanova ise, hangi burçların uyumlu çift olabilecekleri konusundaki bir soruyu cevaplandırırken, "Yengeç kadını ile akrep erkeği en uyumlu çiftlerden olurlar" dedi. Kazanova, Boğalar, Oğlaklar ve Başak'ların parayı en iyi kullananlar olduğunu sözlerine ekledi

 

Platforma davet ettikleri annelerle çocuk yetiştirmenin zorluklarına dair fikir alışverişinde bulunan İki ünlü isim daha sonra sevenlerine imza dağıttı. Ziyaretçilerin boyunlarına sarılıp öptükleri  Zahide Yetiş ve  Hande Kazanova, mütevazı tavırlarıyla da sevenlerinin gönlünde yer ettiler.

 

Yoğun kalabalığın sevgi seliyle mutlu olan ünlü ikili, Şanlıurfalılara gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik nedeniyle teşekkür ettiler. -

Günün Diğer Haberleri