Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iki grup arasında çıkan kavga sırasında müdahale etmeye çalışan bir polis memuru bıçakla bacağından yaralandı. Olayla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, Şirinkuyu Mahallesi'nde iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü.
Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, tarafları ayırmak için müdahalede bulundu. Yaşanan arbede sırasında polis memuru M.R.Y., kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından bacağından bıçaklandı.
Yaralanan polis, 112 Acil Sağlık ekiplerince Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kavga sırasında 2 otomobilde de maddi hasar meydana geldi.
Olayla ilgili olarak kavgaya karıştıkları tespit edilen 6 şüpheli gözaltına alınırken, polis ekipleri mahallede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı.