İstanbul'da elektrik tamirciliği yapan 34 yaşındaki Tayfun  Torun,  Tekirdağ'ın  Çorlu ilçesinde bir dinlenme tesisinde park halindeki otomobilinde başından vurulmuş halde bulundu. Araç içerisinde bir tabanca ve 2 cep telefonu bulunan  Torun'un intihar etmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

JANDARMA CESEDİNİ BULDU

Dün gece 02.30 sıralarında TEM otobanı  Çorlu mevkisindeki bir dinlenme tesisinde uzun süredir park halinde olan 34 ZJ 4151 plakalı otomobilden şüphelenenler jandarmaya haber verdi. Araçta inceleme yapan jandarma ekipleri sürücü koltuğundaki Tayfun  Torun'un başından vurulmuş cesedini buldu.


İNTİHAR ETMİŞ OLABİLİR

Araç içerisinde bir tabanca ile  Torun'a ait iki cep telefonu bulundu. Savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından  Torun'un cesedi otopsi için  ÇorluDevlet Hastanesi morguna kaldırıldı.  Torun'un intihar etmiş olabileceği üzerinde durulurken, soruşturma sürüyor.