CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu'nun  Ankara'dan başlattığı "Adalet Yürüyüşü"nün 13'üncü günün sonunda  Düzce'nin Kalıcı konutlar bağlantı yolu üzerinde bulunan bir alanda mola verdi.

BİR KOMYON HAYVAN GÜBRESİ DÖKÜLDÜ

Mola vermesinin ardından akşam saatlerinde bir kamyon tarafından yola hayvan gübresi döküldü. Kamyonun hayvan gübresini döküp kaçmasının ardından ardından polis ekipleri harekete geçti.

BELEDİYE PİSLİĞİ TEMİZLEDİ

Yola dökülen hayvan gübresi kepçe ile temizlenirken  Yenişehir Belediyesi yol sulama aracı ile  Düzce Belediyesi itfaiye ekipleri yolu yıkadı. Vatandaşlar ise dökülen hayvan gübresine tepki gösterdi.

 

 

 

ARACI KULLANAN ŞOFÖR ARANIYOR

Polis ekipleri yola hayvan gübresi dökerek alandan kaçak kamyonu bularak araç sahibine ulaştı. Aracın işçiler tarafından kullanıldığı belirtilirken araç çekici ile Yediemin otoparkına çekildi.