Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  Güney Kore'de Dünya Tekvando Şampiyonası'nda kadınlar 67 kiloda şampiyon olan ve geçen mayıs ayında  İranasıllı tekvandocu Mehran Askari ile hayatını birleştiren milli sporcu  Nur TatarAskari'nin  Antalya'da düzenlenen düğününe katıldı.

HAVA YOLUYLA ANTALYA'YA GELDİ

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  Isparta'da  Organize Sanayi Bölgesi'nde Anadolu Grubu  Isparta Meyve Suyu Üretim Tesisleri'nin açılışı, toplu açılış töreni,  AK Parti  Isparta İl Başkanlığı ve  Isparta Şehir Hastanesi'ni ziyaret ettikten sonra akşam saat 21.00'da havayoluyla  Antalya'ya geldi.

DÜNYA ŞAMPİYONU OLMUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Güney Kore'de düzenlenen Dünya Tekvando Şampiyonası'nda kadınlar 67 kiloda şampiyon olan ve geçen mayıs ayında  İranasıllı tekvandocu Mehran Askari ile hayatını birleştiren milli sporcu  Nur TatarAskari'nin düğününe katıldı.

ERDOĞAN, EŞİYLE BİRLİKTE DÜĞÜNE KATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi  Emine Erdoğan, Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı  Fatma Betül Sayan Kaya, Gençlik ve Spor Bakanı  Osman Aşkın Bak,  Antalya Valisi  Münir Karaloğlu,  AntalyaBüyükşehir Belediye Başkanı  Menderes Türel,  AK Parti  Antalya İl Başkanı  Rıza Sümer de eşlik etti.