Advert

ŞANLIURFADA HİÇ KİMSE GÖREVİNİ YAPMIYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerine bağlı zabıtaların hiç biri görevini yapmıyor.Kaldırımlar sürekli meşgul ediliyor.Yayalar bu durumdan dolayı ana yolları kullanıyorlar.Tehlikeye maruz kalıyorlar.Hiç kimse görevini yapmıyor. Şanlıurfanın merkezinde kömürcülük yapılıyor.Kaldırımlar sürekli işgal ediliyor.Böyle şehir merkezinde bulunan kömürcülerin şehir dışına taşınması lazım.

1173 kez okundu.
ŞANLIURFADA HİÇ KİMSE GÖREVİNİ YAPMIYOR
Advert

Genç yaşta işçi çalıştırıyorlar.Ama sigorta var mı yok mu diye denetleyen hiç kimse yok.

 

Şanlıurfa’da iş yerlerini hijyen bakımından denetleyen hiçbir yetkili yok.Kahvelerde hijyen hemen hemen hiç yok denilebilir.Kapalı ortam olduğu halde sigara içen içene.Denetleme olmadığı zaman sağlık sorunuda oluşuyor.

 

Kasaplar yine aynı şekilde.Etler hijyenli ortamda müşterileri satılmıyor.İçerisi pisliklerle dolu.Temizlik hiç yok.Satılan etleri insanlar yiyor.Yine konu sağlık sorununa geliyor.Kesilen hayvanlar nedir ne değildir hiç kimse bilmiyor.Yetkililerin böyle konuları sık sık denetlemesi lazım.

 

 

 

Lokantalar ise yine ayni sağlık sorunu ile hizmete devam ediyor.Hijyen konusunda bu sektörü denetleyen yine hiç bir yetkili Yok.

 

Fırınlar’a gelirsek.Ekmekler yenilmiyor.Maya hiç kullanılmıyor.1 ekmek 75 kuruş olduğu halde hakkı verilmiyor.Bazı fırınlarda hamur yapılan yer sineklerle dolu.Bu ekmek sizce ne kadar sağlıklı olur ? Zabıtaların çalışmadığı böyle sorunlardan belli.Lütfen herkes kendi görevini en iyi şekilde yapsın.Çünkü  söz konusu sağlık.

 

Son olarak trafik sorunu. Başka bir konu olarak ise, iş yerlerinin önüne gelişi güzel park yapan arabalar var.Bu durumdan çoğu esnaf şikayetçi.Bu trafik sorununu yetkililere seslenerek söylüyorum.Lütfen gelişi güzel park yapan araba sahiplerini uyaralım.Bu tarz görüntüler hem turizm anlamında hemde görüntü anlamında kötüye neden oluyor.Herkes kendi işini en iyi şekilde yapsa bu sorunların hiç biri olmaz…

 

 

 

Sağlık konusunu, sigortasız işçi çalıştırma ve trafik konusunu lütfen ciddiye alalım.Yetkilileri göreve davet ediyorum…

ŞANLIURFADA HİÇ KİMSE GÖREVİNİ YAPMIYOR
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN