Toplantının ardından kulüp tarafından yapılan resmi açıklamada, buluşmanın başkanın “ani ve acil değerlendirme ihtiyacı” doğrultusunda planlandığı ve bu nedenle basın mensuplarına önceden bilgilendirme yapılamadığı ifade edildi.

Ancak toplantıya bazı basın mensuplarının katılım sağlamış olması ve önceden haber almaları, resmi metindeki "Bilgilendirme yapılamadı" savunmasıyla tezat oluşturdu. Bu durum, yerel medya mensupları arasında "Hangi basın mensupları, neye göre bilgilendirildi?" sorusunu gündeme taşıdı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bugün kulübümüzde, Kulüp Başkanımız Sayın Mustafa Kemal Saraçoğlu tarafından kulübümüzün mevcut durumu ve sürece ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Söz konusu toplantı, başkanımızın ani ve acil bir değerlendirme ihtiyacı doğrultusunda planlanmıştır. Bu nedenle, basın mensuplarına ve ilgili gruplara önceden bilgilendirme yapılamamıştır. Yaşanan bu durum, toplantının kısa süre içerisinde organize edilmesinden kaynaklanmakta olup, herhangi bir kasıt veya ihmal söz konusu değildir.

Kulübümüz, her zaman olduğu gibi şeffaflık ilkesine bağlıdır ve basın mensuplarımızla olan iletişimine büyük önem vermektedir. Kamuoyunun doğru ve eksiksiz şekilde bilgilendirilmesi amacıyla, bugünkü toplantıya ait görüntüler yukarıda paylaşılmıştır.”

Öte yandan toplantıya bazı basın mensuplarının katılım sağlaması akıllarda soru işareti bıraktı.

Advert