İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, Reggio Calabria'nın yeni belediye başkanı olarak seçilen Francesco Cannizzaro’yu tebrik etti.
Seçim sonuçlarına ve Cannizzaro'nun üstleneceği yeni göreve değinen Tajani, “Reggio Calabria'nın yeni belediye başkanı olarak büyük bir çoğunlukla seçilen Francesco Cannizzaro'yu tebrik ediyorum. Yetenekleri sayesinde, sevgili şehri için büyük işler başaracağına eminim” ifadelerini kullandı.
Yeni belediye başkanının siyasi hareketleri içerisindeki önemini vurgulayan Tajani, “Sevgili Ciccio, seni Meclis'te çok özleyeceğiz, ancak tüm Güney bölgesi ve ulusal düzeydeki tüm siyasi hareketimiz için bir referans noktası olmaya devam edeceksin. Başarılarının devamı için en iyi dileklerimle!” sözlerini kaydetti.
Hibya Haber Ajansı
