Advert

İPEKYOL GENÇLİK MERKEZİNDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren İpekyol Gençlik Merkezi, Şanlıurfa Kızılay Kan Merkezi ve Ataşehir Camii yetkilileri ile birlikte insanlığa hizmet ve gençlerde farkındalık oluşturmak adına kan bağışı kampanyası düzenledi.

1394 kez okundu.
İPEKYOL GENÇLİK MERKEZİNDEN  KAN BAĞIŞI KAMPANYASI
Advert

 

 

Kan Bağışı kampanyası ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; Korona Virüs nedeniyle Kızılay’ da kan stokunun azalması ve insanlık görevi olarak “Bir Damla Kan Bir Can” diyerek gençlerimiz ve halkımızla birlikte Cuma namazı öncesi ve sonrası Kan vermek üzere Ataşehir Camisine geldik. Camii imamı Sayın Muhammed DEDECAN ile birlikte kan bağışı kampanyasını yılda iki kez yaparak artık geleneksel hale getirdik. Sayın hocamıza da emekleri ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gençlik Merkezi olarak sadece eğitim, kurs, kültürel, sanatsal, sportif alanlardan değil sosyal alanda da gençlerle birlikte organizasyonlar yapıyoruz. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımız devam edecektir. Verdiğimiz kan ile gençlere örnek olmak adına katkı sağlayabiliyorsak görevimizi güzel yapmanın mutluluğunu yaşamış olacağız. Dedi.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil EREN ise; Gençlere kaliteli bir hizmet sunmak adına akademik atölyeler ile kulüp, kurs ve derslerimizin yanında gençlerimizi hayata her alanda daha sağlıklı hazırlamak adına bugün de İpekyol Gençlik Merkezi ailesi olarak Kan Bağışı kampanyası düzenledik. Gençlerin sosyal kişiliklerinin gelişmesi, ruh ve beden sağlıklarını korumak, topluma uyumlu olmalarını sağlamak üzere her zaman gençlerin yanında olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Gençlerimizi Gençlik Merkezleri ve İl Müdürlüğümüze ait diğer tesislerden ücretsiz olarak istifade etmeleri için davet ediyorum. Kan Bağışının yapılmasında emeği geçen Şanlıurfa Kızılay Kan merkezi, Ataşehir Camii yetkilileri ve İpekyol Gençlik Merkezi ailesine teşekkür ediyorum dedi.

İPEKYOL GENÇLİK MERKEZİNDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN