Advert

Şanlıurfa Siverek ilçesinde bıçaklı kavga 1 ölü, 2 yaralı

Siverek'te bıçaklı kavga 1 ölü, 2 yaralıŞANLIURFA'nın Siverek ilçesinde, iki grup arasında çıkan, bıçakların da kullanıldığı kavgada Rıdvan Gez(31) öldü, 2 kişi ise yaralandı.

1587 kez okundu.
Şanlıurfa Siverek ilçesinde bıçaklı kavga 1 ölü, 2 yaralı
Advert

 

 

ŞANLIURFA'nın Siverek ilçesinde, iki grup arasında çıkan, bıçakların da kullanıldığı kavgada Rıdvan Gez(31) öldü, 2 kişi ise yaralandı. Kavga anı bir işyerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Olay, gece saatlerinde Hürriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde karşılaşan iki grup arasında tartışma çıktı. Sebebi bilinmeyen tartışma kısa sürede büyüyerek taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada bıçaklanarak yaralanan Levent A., Vedat G. ve Rıdvan Gez yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bıçaklanarak yaralanan 3 kişi, ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Rıdvan Gez, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaşamını yitiren Rıdvan Gez'in cansız bedeni otopsi için morga konuldu.

 

Olaya karışan bir kişinin gözaltına alındığı kavga ise çevredeki bir işyerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Şanlıurfa Siverek ilçesinde bıçaklı kavga 1 ölü 2 yaralı 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN