Advert

Nereye kadar pandemi

Yaklaşık 1,5 yıldır hayatımızı allak bullak eden pandemi gün geçtikçe dünyanın altında girip üstünden çıkıyor. İntiharlar çoğalıyor, boşanmalar çoğalıyor, evlerde huzur yok, esnaf isyan eder derecede.

1357 kez okundu.
Nereye kadar pandemi
Advert



Bu savaştan kazanan yine zengin şirketler, ilaç şirketleri yine servetine servet katıyor küçük esnaf devri bitiyor. Pandeminin diğer adının modern savaş olarak nitelendiriyor artık. Tabiki sağlık önemli, mesafe önemli lakin evinde süt bekleyen yavrular aş bekleyen eşlerin durumu ne olacak?

Aşıya gelince kendi milli aşımız çıkana kadar insanların çoğu tereddütte haklı olarak insanlığa tarihte hiçbir zaman faydası dokunmayan Avrupa, Amerika bundan sonra da fayda da sağlamaz. Bu nedenle en kısa sürede tedbirlerin azaltılarak esnafa faizsiz kredi ödemeleri yapılmalı, borçları ötelenmeli, eski düzene bir an önce dönülmelidir.

Spor müsabakaları, amatör kulüpleri müsabakaları başlanmalı ve ilgili mercilerce yardım yapılmalı. Bilim gösteriyor ki pandemi süreci obeziteye ve miskinliğe yol açıyor. Güçlü Türkiye, modern Türkiye olabilmek için ekonomi şart, ekonomi için de esnafın çalışması şarttır.

Eyyübiye Belediyesi Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezleri gençleri ağırlamaya devam ediyor. Merkezlerde farklı branşlardaki kurslara katılan gençler sunulan imkanlardan dolayı Başkan Kuş’a teşekkür etti. Ner
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN