Advert

YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI ÖZHASEKİ ŞANLIURFA STANDINDA

Ankara Millet Bahçesinde düzenlenen festivalde Şanlıurfa standına ilgi her geçen gün artıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin standını ziyaret eden Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki Başkan Beyazgül ile bir süre sohbet ederek projeleri hakkında bilgiler aldı. Özhaseki Balıklıgöl minyatürüne ise hayran kaldı.

849 kez okundu.
YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI ÖZHASEKİ ŞANLIURFA STANDINDA
Advert

 

16-21 Kasım 2021 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen Türkiye’nin dört bir tarafından Belediyelerin katıldığı “Yerel Yönetimler Gençlik Tam Bana Göre Festivali” tüm hızıyla devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Bilim Teknoloji ve Girişimcilik Ödülü” ile ödüllendirilmesiyle Ankara’da başlayan Şanlıurfa rüzgârı Büyükşehir Belediyesinin standına ziyaretçi akınıyla sürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu stantta yapılan çalışmalar, projeler, yöreye özgü sıra geceleri, yöresel ikramların yanı sıra dünyanın en büyük doğal açık hava akvaryumu olan Balıklıgöl’ün minyatürü de bulunuyor.

İçerisine balıkların da konulduğu minyatür standı ziyaret edenler tarafından oldukça beğenilirken henüz Şanlıurfa’ya gelememiş ve Balıklıgöl’ü görmemiş ziyaretçiler Ankara’da minyatür Balıklıgöl’deki balıklara yem atma fırsatı da buldu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki de beraberinde AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu ile birlikte festival alanına gelerek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin olduğu standı ziyaret etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün eşlik ettiği ziyaret sırasında Şanlıurfa’da yapılan çalışmalar, projeler ve hizmetler Özhaseki’ye aktarıldı.

Şanlıurfa’ya özgü çiğköfte ikramının da yapıldığı stantta Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu bir süre standa gelen ziyaretçilerle sohbet ederek fotoğraf çektirirken stantta yoğrulan çiğköfte ziyaretçilere ikram edildi.

YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI ÖZHASEKİ ŞANLIURFA STANDINDA 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN