Advert

Genç ŞURKAV Lise Temsilcileriyle Buluştu

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip şehri olan Şanlıurfa’da gençlerin sosyalleşmeleri, ulusal ve ulus-lararası etkinliklere katılmaları, kültürel, sanatsal ve bilimsel alanda hedeflerine ulaşmaları amacıyla kurulan Genç ŞURKAV Kulübü, Vali Yardımcısı ve ŞURKAV 2. Başkanı Yeliz Yıldızhan başkanlığında lise temsilcileriyle bir araya geldi.

867 kez okundu.
Genç ŞURKAV Lise Temsilcileriyle Buluştu
Advert

 

Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) bünyesinde kurulan Genç ŞURKAV Ku-lübü, Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda lise temsilcileri ve gönüllülerle buluştu.

Buluşmaya katılan gençlere teşekkür eden ŞURKAV 2. Başkanı Yeliz Yıldızhan, Genç ŞURKAV Ku-lübü’nün amaçlarından bahsederek, Şanlıurfa için ŞURKAV’ın ve Genç ŞURKAV Kulübü’nün büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

Genç ŞURKAV Kulübü’nün amacının, tarih ve kültür şehri Şanlıurfa’da çok önemli faaliyetler yürüten ŞURKAV ile gençleri buluşturmak olduğunu dile getiren Yıldızhan, Genç ŞURKAV ile gençlere uyan çalışmalar yürütüleceğini dile getirdi.

Düzenlenecek etkinliklerle gençlerin ulusal ve uluslararası etkinliklere katılımlarını sağlaya-rak Şanlıurfa’nın bilinirliğini artırmayı, kültür, sanat ve bilim alanlarında gençleri hayalleriyle buluşturarak şehrin ve ülkenin kalkınmasına fayda sağlamayı hedeflediklerini söyleyen Yıldız-han, gençlerin proje fikirlerini değerlendirmeye hazır olduklarına dikkat çekti.

Genç ŞURKAV Kulüp Başkanı Muhammed Enes Yiğit de, kulüp çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kulüp bünyesinde sosyal çalışmalar, bilim ve teknoloji, girişimcilik, mesleki gelişim, spor, medya, kültür ve sanat gurup başkanlıkların olduğunu aktaran Yiğit, üyelere ve temsilcilere yö-nelik temel düzeyde web tasarım, nesnelerin interneti, donanım programları, havacılık ve uzay, tasarım ve üretim, robotik kodlama eğitimlerine yakında başlayacaklarını söyledi.

Genç ŞURKAV’ın her alanda aktif olması için çalışacaklarını ve bu kapsamda kulüp üyeleriyle sosyal sorumluluk projelerinde de yer alacaklarını dile getiren Yiğit, çeşitli kültür sanat etkinlik-leri ve gezileri düzenleyeceklerini, bunun yanında üyelerin varsa projelerini değerlendirecekle-rini veya fikir ve düşüncelerini projeye dönüştüreceklerini belirti.

Genç ŞURKAV Lise Temsilcileriyle Buluştu 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN