Advert

Vay halıma vay halıma

81 ilden ve Dünyadan Şanlıurfa’ya robot yarışması için 2500’e yakın yarışmacı geldi. Yarışma 4 gün sürdü. Yarışmanın yeri ise GAP Arena Spor Salonu olarak belirlendi. Bütün yarışmacılar Şanlıurfa’ya velileri ile birlikte gelmişlerdi. Yapılan bu yarışma Şanlıurfa açısından oldukça iyi bir reklam oldu. Esnaflar bu yarışmadan dolayı çok memnun olduklarını dile getirdiler.

1062 kez okundu.
Vay halıma vay halıma
Advert



Ama ne yazık ki Bizim Belediye Başkanlarımız Şanlıurfa’yı tanıtmak için İstanbul’a gidiyorlar. Üstelik katılanların birçoğu Şanlıurfalı. Harcanan onlarca para ve gereksiz yere yapılan programlar. Bana göre bu tarz yarışmaların devamı gelirse Şanlıurfa’nın reklamı için, İstanbul’da yapılan tanıtım günlerinden daha çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Yarışmacıların birçoğunun velileri ile görüştüm. Hiç kimse memnun kalmamış. Çünkü velilerin çoğuna hiçbir yetkili yardımcı olmamış. Ulaşım konusunda bu insanlar tanımadıkları yerden GAP arena spor salonuna 2 tane otobüs değiştirerek gidip geliyorlarmış. Misafirperverlik olarak sınıfta kaldık. İstanbul’a gidip kendi hemşerilerimize Şanlıurfa’yı tanıtmak yerine bu tarz yarışmalarda Şanlıurfa’yı fazlasıyla tanıtmak daha sağlıklı olacaktı. Ama ne yazık ki Şanlıurfa’nın nasıl bir yer olduğunu tanıtamadık ve olumsuz tepkiler aldık.

Ulaşım konusunu bile çözemeyen belediyelerin ne kadar başarısız olduklarını gözler önüne serdik.

Gereksiz yere harcanan paralar ve gereksiz yere yapılan programlar değil de, bu tarz yarışmalar Şanlıurfa’yı ön plana çıkarır…

Vay halıma vay halıma 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN