Advert

AK Parti Şanlıurfa “Teşkilat Akademisi Mahalle” Toplantısına Hazırlanıyor

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen Teşkilat Akademisi Mahalle devam ediyor. Eğitim programı bu hafta sonu Şanlıurfa’da da gerçekleştirilecek. Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Eğitimlere mahalle başkanları ve yönetimleri katılacak.

1141 kez okundu.
AK Parti Şanlıurfa “Teşkilat Akademisi Mahalle” Toplantısına Hazırlanıyor
Advert


AK Parti AR-GE ve Eğitim’den sorumlu genel başkan yardımcısı Mustafa Şen; “İl ve ilçe yöneticilerinin eğitimini tamamlayan partimiz şimdi de Mahalle Başkanları ve Yönetimlerini eğitim programına alıyor." dedi.
“Teşkilat Akademisi Mahalle” Eğitim Programı 81 ilde 32.091 mahalleyi kapsayacak şekilde yaklaşık 135 farklı lokasyonda gerçekleştirilmesi planlandı. Program neticesinde toplam 120.615 mahalle yönetimimiz ve 18.206 köy temsilcimiz olmak üzere toplam 138.821 Mahalle/Köy yönetimimize eğitim verilmesi hedeflenmiştir. Eğitimlerde 6 hafta geride kaldı.
“Teşkilat Akademisi Mahalle” Eğitim Programı ile ilgili açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, ‘AK Parti Şanlıurfa İl başkanlığı olarak bütün kademelerimizle gerek merkezde gerekse ilçelerimizde çalışmalarımızı bütün hızıyla sürdürüyoruz. Bunun yanında eğitim faaliyetlerimize de ara vermeksizin devam ediyoruz. Bu hafta sonu gerçekleştireceğimiz “Teşkilat Akademisi Mahalle” Eğitim Programına 13 ilçemizle Ana Kadememizle, Gençlik Kollarımızla, Kadın Kollarımızla, mahalle yönetimimizle birlikte katılım sağlayarak yine büyük bir eğitim seferberliğine imza atacağız. Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz programımızın hayırlılara vesile olmasını diliyorum katılım sağlayacak tüm teşkilat üyelerimize de şimdiden teşekkür ediyorum.’ ifadelerine yer verdi.

Dersler:
Teşkilatçılık: Tecrübe Paylaşımı
Siyasal İletişim ve Yeni Medya
Kişisel Gelişim: Etkili İletişim
Motivasyon

 

Teşkilat Akademisi’ne Kimler Eğitimci Olarak Katılmaktadır?
Eğitim içeriğine bağlı olarak, AK Parti MYK/MKYK, parti yöneticileri, Bakanlar, Milletvekilleri, uzman eğitimciler, akademisyenler, medya, sivil toplum, sanat, kültür vb. alanlardan Teşkilat Akademisi’nde görev almaktadır.

AK Parti Şanlıurfa “Teşkilat Akademisi Mahalle” Toplantısına Hazırlanıyor 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN