Advert

BAŞKAN YETİM'DEN TARAFTARA TEŞEKKÜR MESAJI

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, ligin iddialı takımlarından Çorum FK karşısında alınan beraberliğin telafisinin önümüzdeki haftalarda yapılacağını belirterek stadı dolduran sarı yeşilli taraftara teşekkür etti.

1109 kez okundu.
BAŞKAN YETİM'DEN TARAFTARA TEŞEKKÜR MESAJI
Advert

 

Şanlıurfaspor'da Kulüp Başkanı Emin Yetim, dünkü sezonun ilk karşılaşmasına akın eden taraftarlara yönelik bir mesaj yayımladı. Takımın ilk maçında Vali Salih Ayhan'ın da kendilerini yalnız bırakmadığını belirterek Vali Ayhan'a teşekkür eden Başkan Yetim yaptığı değerlendirmesinde "Değerli Şanlıurfaspor Ailesi; sizlerle yeni bir sezonda tekrardan bir arada olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl yepyeni bir kadro ve başarıya yönelik inancına daha da bağlı bir anlayışla 2022-2023 sezonuna merhaba dedik.
İlk karşılaşmamızda ligin iddialı takımlarından Çorum FK ile kendi evimizde oynarken, takımımıza yönelik desteğiniz her zamanki gibi yine harikaydı. Galibiyetle başlamak istediğimiz ilk maçımızın beraberlik ile sonuçlanmasının analizi yapılacak ve takımımızın önümüzdeki haftalarda bu sonuçları telafi edeceğini inanıyorum. Mükemmel bir atmosferde bizleri başarıya ulaştıracak futbolcularımız ve teknik heyetimize de güvenimiz tamdır. Bu vesile ile emeği geçen herkese ve de özellikle sizlere teşekkür ediyorum.
Birlik, beraberliğimizin daim olması ve yeni karşılaşmalarda sevinçlerimizi paylaşmak dileğiyle..."

BAŞKAN YETİM'DEN TARAFTARA TEŞEKKÜR MESAJI 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN