Advert

ŞURKAV SEÇİMLİ 2. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Vakfın kurucu Valisi Sayın T. Ziyaeddin Akbulut’un da katılımıyla, Şanlıurfa İli Eğitim Kültür Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı, gerçekleştirildi.

1067 kez okundu.
ŞURKAV SEÇİMLİ 2. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Advert

 

ŞURKAV Başkanı ve Şanlıurfa Valisi Sayın Salih Ayhan, Vali Yardımcısı Sayın Erinç Demir, vakıf mütevelli heyeti ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Eski Şanlıurfa Valisi T. Ziyaeddin Akbulut’un Kongre Divan Heyetine başkanlık ettiği toplantıda, vakfın Nisan-Ekim 2022 dönemine ait faaliyet raporu okunarak kabul edildi.

VALİ AYHAN: ŞURKAV YAPTIĞI FAALİYETLERLE İLİMİZE BİRÇOK MECRADA KATKI SUNUYOR

Toplantıda, ŞURKAV Vakfı Başkanı Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, ŞURKAV’ın kurucusu Ziyaeddin Akbulut’u Şanlıurfa’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, ŞURKAV mütevelli heyeti ve yönetim kurulu üyelerine hitaben bir konuşma yaptı. Vali Ayhan, konuşmasında şunları söyledi:

“Kıymetli katılımcılar, sizleri muhabbetle ve sevgiyle selamlıyorum. 2022 yılı 2. Olağan Genel Kurul Toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Vakıflar, tarih boyunca Türk ve İslam dünyasında birbirinden önemli vazifeler üstlenmişlerdir. Günümüzdeki modern devlet unsurlarının yapmakta olduğu faaliyetleri, yüzyıllarca vakıflar yerine getirmiştir. Eğitimden turizme, kültürden sanata, çeşitli alanlarda ŞURKAV iş başında. ŞURKAV, kurulduğu günden bu yana, 32 yılda 1475 faaliyete imzasını atmıştır. Şanlıurfa'da göreve tensip buyrulduğum günden bu yana, birlikte güzel işler başardık. Hayata geçirdiğimiz çeşitli projelerle hemşehrilerimize, çocuklarımıza, gençlerimize çeşitli faydalar sağlamaya çalıştık.’’

 

VALİ AYHAN: BİRÇOK BAŞARILI PROJEYİ ŞURKAV BÜNYESİNDE HAYATA GEÇİRDİK

ŞURKAV ile hayata geçirdikleri projelere de değinen Vali Ayhan;

‘’Yakın bir zamanda, ''Bir Çatı Bir Fırça'' projesi kapsamında 27 adet atölyemizin eş zamanlı açılışını yapmıştık. Çocuklarımız için inanılmaz

ŞURKAV SEÇİMLİ 2. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN