Advert

Dilenciler kadrolu mu?

Her bir yanımız sarılmış durumda, kırmızı ışıklarda durmaya pişman ettirecek noktaya getiren dilencilere neden yeteri kadar müdahale yapılmıyor anlamış değilim şahsen.

1254 kez okundu.
Dilenciler kadrolu mu?
Advert

 

Yetmezmiş gibi çevre illerin dilencileri de Şanlıurfa’ya gönderilmiş durumda, milletvekillerimiz Ankara’ya temelli yerleşince haliyle Şanlıurfa’nın ahvalinden bihaberler, seçtiklerimiz bizi çileden çıkarmaya devam etsin, bu konuda da sessiz olmayı seçmeleri de ayrı bir durum.

Biz onları seçiyoruz onlarda sessiz olmayı seçiyorlar, buradan sayın milletvekillerine sesleniyorum, lütfen memleketinizin sesi olun.

Ses yoksa size gerek kalıyor mu?

Şanlıurfa sahipsizdir ve öylede kalacak gibi, böyle bir şey kabul edilemez şahsen.

Dilencilerden tutunda her türlü kötülüğü gördü bu memleket, ayıptır günahtır.

Misafirperver olduğumuz doğrudur, lakin bunu fırsata çevirmek kimin haddine, Urfalıdır ses çıkarmaz, doğuludur anlamaz zihniyeti nereye kadardır.

Kendi memleketinde yabancılaşan bir nesil yetişiyor bunu gören yok sanırım.

Savaştan gelenlere eyvallah, onlara sözümüz yoktur, lakin dilencileri de buralara atmak ve bir ilin artık çekinmez hale gelmesi ne derece mantıklıdır.

Umarım en kısa zamanda bu sıkıntılarda giderilir, memleketimiz biraz daha nefes alır.

Dilencilik meslek ise vergi alın, değilse toplayın yolları işkal etmesinler, trafikte su satan, mendil satanlara lafım yok, belli ki geçimini sağlıyor, keyfi dilenenleredir benim lafım.

Buradan yetkililere sesleniyorum, lütfen bu olaya bir çare bulun, kabul edilir gibi değildir. Şimdiden iyi hafta sonları diliyorum.

Dilenciler kadrolu mu? 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN