Advert

Gelecek Partisine Verilmeyen Miting Alanı Akparti’ye verildi!

Gelecek Partisi İl başkanı Dr. Abdullah Yeşil resmî Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Dr. Yeşil yaptığı açıklama da şöyle dedi: Ahmet Davutoğlu'nun 29.10.2022 ve 26.11.2022 tarihinde Şanlıurfa da Halk Buluşmasına izin vermeyen Valilik, Ak Parti Genel Başkanın gelişini neden göstermişti! Valiliğin (21.11.2022-05.12.2022)

994 kez okundu.
Gelecek Partisine Verilmeyen Miting Alanı Akparti’ye verildi!
Advert


15Günlük yasaklama kararı var. Karar Sadece Muhalefet için mı alındı? Yasak ise Ak Parti'ye nasıl izin veriliyor? dedi. 

Ayrıca; Dr. Abdullah Yeşil’in yaptığı açıklamasına Gelecek Partisi Genel başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’da müdahil olarak Twitter hesabından şöyle bir Twit attı; Özgürlük size, yasaklar bize mi?
Bu da geçer Ya Hû! diyerek tepkisini dile getirdi.

Ayrıca Dr. Yeşil şunları söyledi; Genel Başkanımızın katılacağı bir halk buluşması için Şanlıurfa valiliğine 2 defa müracaat ettik. Birincisi 29 Ekim 2022 tarihinde Novada Avm yanında halk buluşması düzenlemek istedik. Tarafımıza trafik aksayacağından olumsuz cevap verildi. İkincisinde ise 26 Kasım 2022 tarihinde Halk buluşması içinde izin talebinde bulunduk be yine o tarihte Akparti genel başkanının o tarihte Urfa’da miting yapacaklarını söyleyerek tarafımıza olumsuz cevap verildi. Yine Şanlıurfa valiliği 15 günlük miting ve gösteriler için yasak kararı verdiği halde 15 günlük süre dolmadan Akparti’ye miting için izin vermiştir. dedi.

Gelecek Partisine Verilmeyen Miting Alanı Akparti’ye verildi! 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN