Advert

BAŞKAN CANPOLAT: HALİLİYE’NİN HER MAHALLESİNİ YARINLARA HAZIRLIYORUZ

Her fırsatta vatandaşlarla iç içe olan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ahmet Yesevi Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Seçim sözü olan Kapalı Semt Pazarını da gezen Başkan Canpolat, “Haliliye’nin her bölgesini, her mahallesini konfor seviyesi yüksek, müreffeh yarınlara doğru hazırlıyoruz” dedi.

1165 kez okundu.
BAŞKAN CANPOLAT: HALİLİYE’NİN HER MAHALLESİNİ YARINLARA HAZIRLIYORUZ
Advert

 

 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ahmet Yesevi Mahallesinde incelemelerde bulundu.

 

Sabah saatlerinde yaptığı ziyaretlerle esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mehmet Canpolat, talep ve önerileri birinci ağızdan dinledi. Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarının eşlik ettiği gezide Başkan Mehmet Canpolat, çalışmalara ilişkin vatandaşlarla sohbet etti.

 

Yaptığı çalışmalar dolayısıyla vatandaşların takdirini alan Başkan Mehmet Canpolat, daha sonra beraberindeki heyet ile seçim sözü olan ve faaliyete giren Ahmet Yesevi Kapalı Semt Pazarını inceledi. Cuma günleri pazarın kurulduğu alanda esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mehmet Canpolat, gelen taleplerin karşılanması için de anında talimat verdi.

 

Vatandaşlara göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Mehmet Canpolat, söz verdikleri projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

 

Başkan Mehmet Canpolat, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

“Başkan Yardımcılarımız ve Meclis Üyelerimiz, Muhtarlarımızla beraber Ahmet Yesevi bölgemizdeydik. Hep birlikte esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın bize göstermiş olduğu teveccühten, ilgiden dolayı şükranlarımızı arz ediyorum. Ve yine aynı zamanda namaz sonrası Dernek Başkanımla birlikte Ahmet Yesevi Mahallesine söz vermiştik. Buraya bir semt pazarı, sosyal tesis kazandıracağız demiştik. Semt pazarı kısmıyla ilgili şu anda faaliyeti devam ediyor. Vatandaşlarımız sokak ortasındaki pazarlarını şu anda kapalı, nezih bir ortada yapma imkanına kavuştular. Semt pazarımızı gezdik. Hem esnaf kardeşlerimiz memnun, hem burada yaşayan vatandaşlarımız memnun. Yine bazı talepleri olduğu arkadaşlarımız, en kısa sürede inşallah çözeceğiz. Amacımız, Haliliye’nin her bölgesini, her mahallesini konfor seviyesi yüksek, müreffeh yarınlara doğru hazırlamak. Haliliye’mizi, Ahmet Yesevi’mizi, Devteyşti’mizi, Süleymaniye’mizi, Bağlarbaşı’mızı inşallah ilerleyen günlerde daha güzel mahallelere dönüştürmek adına elimizden gelen gayreti ortaya koyacağımızı ifade eder, saygılar sunarım.”

 

Şanlıurfa Pazarcılar Dernek Başkanı Mehmet Emin Kızılateş ise, “Esnafım, mahalle sakinlerim adına Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Çok güzel bir pazar bize kazandırdı. Mahallede yazın toz dumandan, kışın çamurdan bizi kurtardı. Allah razı olsun” diye konuştu.

 

 

Pazar esnafı ve vatandaşlar da, daha önce pazar alanları olmadığı için sokak ortasında alışveriş yaptıklarını ifade ederek, mahalleye kazandırılan modern semt pazarı için Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

BAŞKAN CANPOLAT: HALİLİYE’NİN HER MAHALLESİNİ YARINLARA HAZIRLIYORUZ 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN