Advert

Eyyübiye Belediyesi Devasa Projenin Startını Verdi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, seçim vaatleri arasında yer alan ve kamu kuruluşlarının da çevresinde yer almasıyla devasa bir kampüse dönüşecek projenin müjdesini sosyal medya hesabından duyurdu.

1142 kez okundu.
Eyyübiye Belediyesi Devasa Projenin Startını Verdi
Advert

 

Göreve başladığı 2019 yılından bu yana gerek seçim öncesi gerekse seçim sonrası verdiği vaatleri bir bir yerine getirmeye devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçenin kaderini değiştirecek ve yapılacak diğer kamu yatırımlarıyla bir kampüs haline gelecek projenin ihalesinin yapıldığını duyurdu.

Şanlıurfa merkez Eyyübiye ilçesindeki kamu kurum kuruluşlarının yer alacağı, Akçakale yolu üzerindeki proje içerisinde, konferans salonu, gençlik merkezi, kütüphane gibi detaylar da yer alacak.

Mimari ve teknik çizimleri Eyyübiye Belediyesi bünyesinde, belediye personeli tarafından hazırlanarak güncel fiyatlarla ortalama 3 milyon TL tasarruf edilen projenin hayata geçirilmesiyle, ilçedeki diğer kamu kurum kuruluşları da aynı bölgede yer alacak. Vatandaşların resmi işlemlerini yapmak için halen ilçe dışında farklı adreslere gidip gelmesinin önüne geçecek proje tamamlandığında, Eyyübiye’de yaşayanlar kamu hizmetlerine etkin ve verimli şekilde ulaşmış olacak.

İlçeye bugüne kadar 38 park, 180 dekarlık Millet Bahçesi, yarı olimpik yüzme havuzu, sera kent, fabrika binası, altı mahalleye doğalgaz, iki aile otağı, altı eğitim otağı, özel dershaneleri aratmayan iki sınav merkezi, gençlik merkezi, onlarca yeni halı saha gibi dev hizmetler kazandıran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, seçim vaatleri arasındaki projelerin büyük kısmını tamamlamış bulunuyor.

Eyyübiye Belediyesi Devasa Projenin Startını Verdi 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN