Advert

Emin Yetim Belediye Başkanlarına seslendi

İyi Parti Genel Kurulu Üyesi Emin Yetim, mevcut belediye başkanlarına gönderme yaparak, "Eğer düşünüyorlarsa koskoca 5 yılda yapmadıkları hizmet için tekrardan halkımızın karşısına çıkmayı mı düşünüyorlar? Bu soruların cevabını gerçekten merak ediyorum" diyerek paylaşımda bulundu.

938 kez okundu.
Emin Yetim Belediye Başkanlarına seslendi
Advert

İyi Parti Genel Kurulu Üyesi ve 28.Dönem İyi Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Emin Yetim sosyal medya hesabından mevcut belediye başkanlarına seslenerek ‘’Koskoca 5 yılda yapmadıkları hizmet için tekrardan halkımızın karşısına çıkmayı mı düşünüyorlar mı? Sorusunun yanıt beklediğini dile getirerek açıklamada bulundu.

İyi Parti Genel Kurulu Üyesi Emin Yetim paylaşımında şu ifadelere yer verdi; ‘’Şehrimizin mevcut belediye başkanları önümüzdeki yerel seçimlerde aday olmayı düşünüyorlar mı? Eğer düşünüyorlarsa koskoca 5 yılda bu şehir için hangi hizmetleri yaptılar, şehrin kalkınması ve gelişmesi için hangi projeyi hayata geçirdiler, koskoca 5 yılda yapmadıkları hizmet için tekrardan halkımızın karşısına çıkmayı mı düşünüyorlar? Bu soruların cevabını gerçekten merak ediyorum.’’

Emin Yetim Belediye Başkanlarına seslendi 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şampiyonluk havasında geçti
Şampiyonluk havasında geçti
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU