Advert

’İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba,dan sert tepki

İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Asım Sultanoğlu’nun Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne getirilmesine sert tepki gösterdi.

1112 kez okundu.
’İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba,dan sert tepki
Advert

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, görevden alınarak yerine Asım Sultanoğlu getirildi. Fevzi Kurt 2021 yılından bu yana İl Milli Eğitim Müdürü olarak Şanlıurfa’da görev yapıyordu.

Asım Sultanoğlu’nun Şanlıurfa’ya atanmasına  birçok kesimden sert tepkiler geldi. İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba da sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak “Bakanlık bu yanlış atamayı iptal edip Urfalı liyakatlı bir eğitimciyi müdür olarak görevlendirmelidir…” dedi.

“BU BENİM YILLARDIR SAVUNDUĞUM BİR KONUDUR”

İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Şanlıurfa’nın en önemli sorunlarından biri eğitimdir. Çünkü yıllardır eğitimde başarımız bir basamak bile yükselmemiştir.  Şanlıurfa’ya atanan İl Milli Eğitim Müdürleri burayı basamak olarak kullanıp 2 yıl görev yaptıktan sonra müdürlük kadrosunu alarak  gitmişlerdir.  Yeni atanan ve ataması polemik konusu olan müdür de bu şekilde yapıp gidecektir. Yıllardır Urfa’ya atanan yabancı il müdürlerinin şehrin eğitimine faydasının olmadığı eğitimdeki başarı sıralamamızdan bellidir.  Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü kesinlikle şehrin eğitim problemlerini ve çözümlerini bilen Urfalı bir eğitimci olmalıdır. Bu benim yıllardır savunduğum bir konudur.  Urfa’da bu görevi başarı ile yapabilecek, bütün sorunlara vakıf, ehliyetli ve liyakatli pek çok uzman eğitimci vardır.  Çocuklarımızın geleceğini ancak bu şekilde aydınlatır ve eğitimin sorunlarını bu yöneticilerle çözebiliriz. Bakanlık bu yanlış atamayı iptal edip Urfalı liyakatlı bir eğitimciyi müdür olarak görevlendirmelidir…”
’İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba dan sert tepki 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şampiyonluk havasında geçti
Şampiyonluk havasında geçti
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU