Advert

Muhammet Yakut ''Kara para aklıyorlar'' dedi, Engin Polat'tan yalanlama geldi

Muhammed Yakut, Dilan Polat ve Engin Polat'ı hedef alarak kuyumcu dükkanları üzerinden kara para akladıklarını ileri sürdü. Yakut'un iddiasını kesin bir dille yalanlayan Engin Polat, kazandıkların her kuruşun vergisini verdiklerini ve yasal mevzuatlara uygun çalıştıklarını söyledi.

880 kez okundu.
Muhammet Yakut ''Kara para aklıyorlar'' dedi, Engin Polat'tan yalanlama geldi
Advert

Yayınladığı videolarda siyasetçi ve iş insanlarıyla ilgili çeşitli iddialar gündeme getiren Muhammed Yakut, Engin- Dilan Polat çiftinin kuyumcu dükkanı üzerinden kara para akladıklarını ileri sürdü. Yakut'un açıklamasına cevap veren Engin Polat ise hakkındaki iddiayı kesin bir dille yalanladı.

MUHAMMED YAKUT: MAIL ORDER YAPIYOR KUYUMCULUK ÜZERİNE

Polat çifti ve geçmişleri ile ilgili iddialarda bulunan Yakut, "Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu bunların ne iş yaptığını biliyor musunuz? Ben babasını da tanırım. 2012'de yattığım cezaevinde öldü. Babasının anasını niye öldürdüğünü de bilirim. Hangi Batmanlı sanatçıdan dolayı namus davasından öldürdüğünü... Öyle namuslu babaları vardı cezaevinde kahrından öldü. Sen çıkacaksın Dubai'de kafana taçlardan dolar koyacaksın. Ferrarilere bineceksin. Muhammed Yakut hakkında İstanbul emniyetinde 3 tane şerefsiz emniyetçi ile hakkımda dava açacaksın. Dayınız Murat Ayhan sizi sokaklara atıyor. Holding sahibiydi. Sokakta yatıyordunuz. Engin Polat ile Dilan Polat ne iş yapıyor biliyor musun? Mail order yapıyor kuyumculuk üzerine…" ifadelerini kullandı.

Muhammet Yakut ''Kara para aklıyorlar'' dedi Engin Polat'tan yalanlama geldi 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
Bu galibiyet eski Valimiz Salih Ayhan'a gelsin
Bu galibiyet eski Valimiz Salih Ayhan'a gelsin