Advert

Astorenerji Şanlıurfaspor boş tribünlere oynuyor

Astor Enerji Şanlıurfaspor Cuma günü kendi sahasında ligin zayıf ekiplerinden Giresunspor’u konuk etti. Maçı izlemeye az sayıda taraftar gelmişti. Bine yakın taraftar vardı. Protokol tribününde Sayın Valimiz, Jandarma komutanımız ve İl Emniyet Müdürümüz’de maçı izleyenler arasındaydı. Bizler hafta içi yayın yaparak, köşe yazılarımızda Astor Enerji Şanlıurfaspor’un bu hafta kesin galip geleceğini belirttik ama ne yazık ki herkesi hayal kırıklığına uğrattığı gibi bizleride uğrattı.

1126 kez okundu.
Astorenerji Şanlıurfaspor boş tribünlere oynuyor
Advert

 

Müsabakanın 13.dakikasında Giresunspor bariz bir gol kaçırdı. Müsabakanın 28.dakikasında Muhammed net bir golden etti takımını. İlk yarı her iki takımın karşılıklı kaçırmış oldukları pozisyon ile sonuçlandı. Müsabakanın ikinci yarısında 51.dakikada Thil kaleci ile karşı karşıya kalıp topu dışarı atmayı becerdi. Müsabakanın 78.dakikasında ceza sahası içinde topla buluşan Mehmet Yiğit kaçırılmayacak golü kaçırdı. Bu ataktan sonra yani müsabakanın 83.dakikasında oyuna ikinci yarı giren Toure kaleci ile karşı karıya kaldı ama ne yazık ki buda kaçırdı. Çok gol kaçtı ama 1 tanesi bile gol olmadı. Müsabaka 0-0 sonuçlandı. Enver Cenk Şahin, 3 aya yakındır hiç mi antrenman yapmamış, topu ayağında çok tutuyor. Topsuz alanda ise çok ağır kalıyor. Takımın birçok transferlerine harcanan paraların çoğuna yazık olmuş. Sahada ruh yok. Koşacak, baskı yapacak halleri yok. Gol atacak hiç kimse yok. Her hafta bu kadar taraftarı üzmeye hiç kimsenin hakkı yok. Belki son parasıyla maça gelenler oluyor yazık günah değil mi? Bu memleketin kaderi böyle. Yönetim kurulunda futbol oynamış, futboldan anlayan insanlar elbette ki vardı ama bu işi severek yapamıyorsan yönetime girmeyeceksin. Hem kendinize hem de takıma zarar veriyorsunuz.

Ayrı bir konu olarak rakip Giresunspor’da 11 tane 2000 doğumlu oyuncu oynuyordu. Neden Şanlıurfaspor’da 1 tane Urfa’nın evladı oynamıyor kadroya giremiyor. Bizim öncelikle bu konuyu aşmamız lazım. Genç oyuncu maç oynaya oynaya tecrübe kazanır. Alt yapıda hiç mi yok istekli oyuncular. Alt yapıya önem vermek lazım. Yani yapılan transferler çok mu iyi…

Astorenerji Şanlıurfaspor boş tribünlere oynuyor 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şampiyonluk havasında geçti
Şampiyonluk havasında geçti
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU