Emanuel Dening ile anlaşma sağlandı
Urfada Basın sitesinde yer alan habere göre; Sarı yeşilli ekibin transfer çalışmaları kapsamında geçen hafta tesislere getirdiği ve bu süre zarfında takımla idmanlara çıkan Arjantinli 34 yaşındaki sağ kanat ve forvet oyuncusu Fernando Emanuel Dening ile anlaştığı iddia edildi.
Sözleşme imzalandı
Kulübün futbolcu ile sözleşme imzaladığı ve bunu kamuoyu ile en yakın zamanda paylaşacağı öğrenildi.
16 gol ve 3 asist
Son olarak San Martin takımında forma giyen ve sözleşmesi 31 Aralık'ta sona erecek olan sağ kanat oyuncusu, Arjantin kulübüyle bu sezon çıktığı 37 karşılaşmada 16 gol ve 3 asist kaydetti.
Yeni Malatyaspor'da da forma giymişti
Sağ kanat dışında sol kanat ve forvet pozisyonlarında da oynayabilen Fernando Emanuel Dening, 2017-2018 yılları arasında Yeni Malatyaspor'da da forma giymişti.
Doğu Anadolu ekibide 26 maça çıkan Dening 5 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

