Aracına düzenlenen saldırıyı yara almadan atlatan Ceylanpınar Belediye Başkanı AK Partili Menderes Atilla’yı Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Milletvekili Abdulkerim Gök.Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı, Jandarma Alay Komutanı Albay Selman Kömürcü ziyaret etti.

 

Patlamanın meydana geldiği Viranşehir Caddesi üzerinde incelemede bulunan Vali İzzettin Küçük, olay yerinde toplananların yanına giderek bu saldırıya yapanların en kısa sürede yakalanacağını söyledi. Daha sonra Aydınlık Mahallesinde konutu bulunan Belediye Başkanı Atilla’yı ziyaret eden Vali Küçük, saldırı ile ilgili bilgi aldı.

 Düzenlenen bombalı saldırıdan dolayı korkmadığını belirten Belediye Başkanı Menderes Atilla, "Allah’ın verdiği canı, yalnız Allah alır. Bu anlamda biz kimseden korkmuyoruz. Bu saldırıyı yapanlar halka hesap verecektir" diye konuştu.

 

 

Başkanın aracına yönelik gerçekleşen bombalı saldırının ardından yakınları konutuna giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.