Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki çadır kentte yaşayan Suriyeli ailenin 24 parmaklı doğan bebeği, görenleri şaşırtıyor.

 

EL VE AYAKLARINDA FAZLADAN BİRER PARMAK

 

 Deyrizor'daki çatışmaların ardından yaklaşık 8 ay önce  Şanlıurfa'ya gelen ve  Süleyman Şah Konaklama Tesislerine yerleşen Esad ailesinin 4 gün önce kız çocukları dünyaya geldi. Bir çadırda 13 kişi yaşayan ailenin "Beylesen" adı verilen bebeğinin el ve ayaklarında fazladan birer parmak bulunuyor.

 

 

 

ANNESİNİN PARMAKLARI DA FAZLA

 

Anne Hiyem Esad, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisinin el ve ayaklarında da fazladan birer parmağı olduğunu belirterek bu nedenle kızı için endişelenmediğini söyledi. Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki çadır kentte yaşayan Suriyeli ailenin 24 parmaklı doğan bebeği, görenleri şaşırtıyor.

EL VE AYAKLARINDA FAZLADAN BİRER PARMAK

 Deyrizor'daki çatışmaların ardından yaklaşık 8 ay önce  Şanlıurfa'ya gelen ve  Süleyman Şah Konaklama Tesislerine yerleşen Esad ailesinin 4 gün önce kız çocukları dünyaya geldi. Bir çadırda 13 kişi yaşayan ailenin "Beylesen" adı verilen bebeğinin el ve ayaklarında fazladan birer parmak bulunuyor.

http://img.sondakika.com/haber/546/suriyeli-bebek-24-parmakli-dogdu-8188546_8675_m.jpg

ANNESİNİN PARMAKLARI DA FAZLA

Anne Hiyem Esad, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisinin el ve ayaklarında da fazladan birer parmağı olduğunu belirterek bu nedenle kızı için endişelenmediğini söyledi.