Advert

Bakan Faruk Çelik, Şanlıurfa'da Sahur Programına Katıldı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sosyal Tesisler'de düzenlenen sahur programına katıldı.

724 kez okundu.
Bakan Faruk Çelik, Şanlıurfa'da Sahur Programına Katıldı
Advert

Ğıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sosyal Tesisler'de düzenlenen sahur programına katıldı.

 

Sahura gelen vatandaşlara hitap eden Bakan Çelik, "Güneydoğu'da yaşanan acı ve ızdırap herkesi gönülden yaralayan, yüreğimizi kanatan onlarca şehit vermemize neden olan kökü dışarda olan piyon unsurların gerçekten milletimize vermiş olduğu, çektirmiş olduğu bu sıkıntı inşallah sona doğru yaklaşıyor. Burada huzurun ve istikrarın tesisi demek Şanlıurfa'nın yeniden hızlanması demek. Bölgede yeniden yatırımların ve turizmin ayağa kalkması demek. Yeniden istihdam kapılarının açılması demek. Şanlıurfa'da çok büyük değişim oluyor. Bugün bana dediler ki 'Sayın bakanım şu 5 yıl önce servis otobüsleriyle sanayi bölgesine gidecek orada insanlar kümelenecek. Gerek sanayiden şehre gelirken gerek sanayiden şehre giderken büyük kalabalıklar oluşmaya başlandı' demeleri hakikaten 5 yıl önce hayal edilmeyecek bir tabloydu ama çok şükür Şanlıurfamız belli bir noktaya geldi. İnşallah bu huzur ortamıyla bu şer odaklarının ülkenin doğu, batı, Kürt, Türk derdi olmayan, ülkenin kalkınması ve ülkenin ilerlemesini görünce takoz olanlara karşı Allah'ın izniyle hem güvenlik güçlerimiz hem sosyal politikalarımız galip gelince göreceksiniz ki buralara bir başka olacak. Nasıl başka oluyor? 5-6 yıldır sizlere söylüyorum. Şanlıurfa Türkiye'nin lokomotif ili haline gelecek" dedi.

 

Bakan Çelik, şunları söyledi: "Açık söylüyorum bu bölge Türkiye'yi ayağa kaldıracak bölgedir. Bunu bildikleri için tam kritik noktada düğmeye bastılar. Tekrar bu ülkeyi huzursuz, tekrar kendi içinde sorunlarını tartışır duruma getirmek için ama ne yaparlarsa yapsınlar devletin başında kimin olduğunu biliyorsunuz. Kararlı bir liderimiz var. Çok net. Tavrı net. Huzur için yapılması gereken neyse hepsini yaptı. Sur'u, Nusaybin'i bir düşünün. Buzdolabının içerisine el yapımı patlayıcıları koyanlar, şehrin ortasına düzenek koyup orada çoluk çocuğun hayatını kaybetmesine sebep olanlar, askere, polise kurşun sıkanlara karşı güvenlik güçlerinin ne kadar dikkatli olduğunu hepiniz belki Türkiye tarihinde belki de hepiniz ilk kez izlediniz."

 

KILIÇDAROĞLU'NA GÖNDERME

 

Babalar Günü olması nedeniyle CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlunun geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayı anımsatan Bakan Çelik, "Baba diyor. Milleti caddelere sokaklara meydanlara çağırma diyor. Milletin ayağına gideceksin diyor. Bu AK Partililer böyle yapıyor diyor. Milletin gönlünü kazanıyor diyor. Kim diyor, ana muhalefet partisinin liderinin oğlu diyor. Eskiden babalar oğullarına tavsiyelerde bulunurdu, şimdi oğullar babalarına tavsiyede bulunuyor. Böyle bir devrimi gerçekleştirdik. Böyle bir değişimi hep beraber gerçekleştirdik. Allah'a çok şükür biz milletimizle iç içeyiz ve onlarla beraberiz. Milletimizin dilini, inancıyla herşeyi ile bütünleşmiş kadrolarız" dedi.

Bakan Faruk Çelik Şanlıurfa'da Sahur Programına Katıldı 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şampiyonluk havasında geçti
Şampiyonluk havasında geçti
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU