63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
KÜLTÜR - SANAT

12 yıl sonra konser verecek! İbrahim Tatlıses'in konser biletleri 2 saat içinde tükendi

Uğradığı silahlı saldırı sonrası 12 yıl konser vermeyen İbrahim Tatlıses, Kuruçeşme'de arka arakaya konser verecek. Yıllar sonra hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan şarkıcının konser biletleri 2 saat içerisinde bitti.

12 yıl sonra konser verecek! İbrahim Tatlıses'in konser biletleri 2 saat içinde tükendi
Paylaş:

 

Yıllar önce başından vurulduğu için sevenlerinden uzak kalan İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz yıl İbo Show ile ekranlara döndü. Usta sanatçı şimdi de yıllar sonra ilk kez konser vermek için gün saymaya başladı.

BİLETLER TÜKENDİ

Konserin ilan edilmesinin hemen ardından biletler dakikalar içerisinde tükendi. Tatlıses, tek gala olan Kuruçeşme Açıkhava konserini yoğun istek üzerine iki gün daha uzattı. İbrahim Tatlıses, üç gün üst üste Kuruçeşme Açıkhava'da sahne alacak. Poll Production organizasyonu ile Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde sevenleriyle buluşacak olan Tatlıses hayranları, imparator ve şarkılarıyla hasret giderecek.

 

12 yıl sonra konser verecek olan İbrahim Tatlıses biletleri 2 saat içinde tükendi.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et ZABITADAN FIRIN DENETİM

Akışın sonuna geldiniz.