Advert

BAKAN FAKIBABA: SANDIKLARDA AK PARTİ PATLAMASI YAŞANACAK

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba seçim çalışmaları kapsamında Haliliye İlçe Başkanlığı ve Seyrantepe Mahallesini ziyaret etti. Şanlıurfa’ya inancının tam olduğunu anlatan Bakan Fakıbaba sandıklarda AK Parti patlaması olacağını söyledi.

1214 kez okundu.
BAKAN FAKIBABA: SANDIKLARDA AK PARTİ PATLAMASI YAŞANACAK
Advert

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ile birlikte Ak Parti Haliliye İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Haliliye Beleidye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özdemir, AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatı hazır bulundu. Bakan Fakıbaba İlçe Teşkilatına teşekkür ederken teşkilatın tamamına inancının tam olduğunu söyledi.

 

Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba daha sonra Seyrantepe Mahallesi (Maşuk) mahalle toplantısına katıldı. Mahalle Toplantısına Bakan Fakıbaba’nın yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları Gülender Açanal ile Güler Kama İzol, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

 

Şanlıurfa’da ve Türkiye’de AK Kadroların yola devam etmesi gerektiğini anlatan Bakan Fakıbaba“İlçemizle Büyükşehir’imizle buradan size söz veriyorum eğitiminden sağlığına, yeşil alanından yoluna kadar artık Seyrantepe artık benim mahallemdir. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmadınız şimdi de yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum. Beni kırmayın oylarınız hep AK Parti’ye, sandıklar AK Parti ile dolacak. İl Başkanımızla Belediye Başkanlarımızla, bütün teşkilatımızla, kadın kollarımız, gençlik kolları ve çok değerli hanımefendilerle, beyefendilerle beraber sizlerin hizmetiniz de olacağız. Sandıkları patlatacaksınız evelallah. Siz başkalarına inanmayın başkaları bağırır, çağırır konuşur AK Parti iş yapar. Allahtan Cumhurbaşkanımız çıktı bir parti kurdu da evelallah Türkiye’nin önü açıldı. Allah ondan razı olsun.”

Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN